Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Livet er for kort til dårlig lyd, men det slipper du heldigvis for med en højtaler fra danske Wavell. Altså den dårlige lyd, livet har du stadig til at nyde.

Sidste år skrev vi om den første version af Wavell Sound Master, som du kan læse mere om LIGE HER, og nu er de klar med en opdateret udgave, som er lavet af genanvendt plastik og dermed er mere bæredygtig.

Den kigger vi nærmere på her i artiklen, og først får du lige det forkromede overblik over den nye Wavell Sound Master 2.

SE MERE HOS WAVELL

Stor lyd behøver ikke fylde særligt meget

Vi har i forvejen to eksemplarer af den første Wavell Sound Master stående her på Mandesager-redaktionen, hvor de er parret og spiller i lækker stereo. Det spiller bare, og højtalerne er både geniale til baggrundsmusik i hverdagen og et ordentligt lydtryk, når der skal spilles op til fest.

Det er faktisk ret imponerende, hvor meget lyd der kommer ud af det kompakte design, der måler 19,4 x 14,2 x 14,2 centimeter og leverer en kampvægt på 2,2 kilo.

Det kan du takke de 13 højtalerenheder med 5 aktive og 8 passive enheder for. Lydbilledet er nemlig klart, mens bassen er så kraftfuld, at du sagtens kan mærke det i maven, når du skruer helt op for technoen. Man skulle nærmest tro, at der er mere end 60 Watts effekt i den lille fætter, men det er jo gørelsen og ikke størrelsen, det kommer an på, og her får du fed lyd i 360 grader, så alle kan lytte med.

Så er det jo bare ekstra fedt, at højtaleren leverer 12 timers musik fra det indbyggede batteri, så den er lige til at rykke med, når du skal høre musik på farten. Og den er IPX5-certificeret, så den sagtens kan klare en smule vand.

Som krøllen på halen er der jo det bæredygtige aspekt, og det kigger vi nærmere på i næste afsnit.

SE MERE HOS WAVELL

Wavell Sound Master 2

God lyd – god samvittighed

Jeps, når kalenderen viser 2022, er det ikke nok bare at lave gode produkter. De skal også være gode mod miljøet.

Det ved de hos Wavell, og derfor er de nu klar med flere bæredygtige tiltag, som er kastet ind i den nye Soundmaster 2.

Højtaleren produceres i et begrænset antal på 578 enheder, der alle er udstyret med en unik nummerering, så du kan se, hvilket nummer din højtaler er i rækken. Den er også produceret af genanvendt plastik og forsynet med et nyudviklet dobbeltvævet stof, der er tykkere og meleret, så den virkelig står knivskarpt.

Det er fedt at se, at  bæredygtighed, godt design og kraftig lyd sagtens kan forenes, og det er lige præcis, hvad du får masser af med den nye Sound Master 2, som baner vejen for Wavells fremtidige fokus på miljøjvenlighed.

SE MERE HOS WAVELL

Wavells geniale højtaler er nu også miljøvenlig


Se andre seje sager om: ,