Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Hellere lille og vågen end stor og doven. Sådan er det i hvert fald med den nye Sound Master højtaler fra den danske virksomhed Wavell, for den klarer det hele uden at gå på kompromis med den gode lyd.

Masser af kraft i kompakt format

Du behøver ikke smide et par kæmpe kasser til en formue ind i stuen, når du i virkeligheden kan nøjes med meget mindre.

Og det kan du med Wavell Sound Master. Vi har selv to styks stående her på redaktionen, og de dækker snildt vores behov for tramp og hyggemusik.

Udover det stilede og minimalistiske design, der leder tankerne hen mod noget fra Æbleland, er der nemlig også masser af saft og kraft i den her lille fætter på 2,2 kilo.

Der er totalt 13 højtalerenheder med 5 aktive og 8 passive enheder, som både giver et klart lydbillede og en dyb og kraftfuld bas med et output på 60 Watt. Det er ret imponerende i det klejne format og prisskilt.

Du kan nemt parre to enheder, hvis du vil have stereo, og det samme gælder betjeningen via touchskærmen på toppen, hvor der er fuld kontrol.

Det gør den faktisk også genial som lydmakker hjemme i stuen, køkkenet, haven og meget mere. Ja, den er transportabel, og det kigger vi nærmere på i næste afsnit.

SE MERE HOS WAVELL LIGE HER

Danske Wavells nye højtaler klarer både stuen og en tur i solen

Fed lyd til turene i det fri

Med et indbygget batteri på 12.000 mAh, er der nok juice til 17 timers musik uden en stikkontakt. Og det er alligevel en ret lang tur. Når du så skal oplade, er der 75% strøm efter kun en time i opladeren.

Det betyder altså, at du sagtens kan rykke den med ud i det gode sommervejr, hvor der så er sørget for soundtracket med en stabil Bluetooth 5.0 forbindelse. Her er det så en bonus, at Wavell Sound Master udsender lyden i 360 grader, så alle kan lytte med.

Du bliver nok også glad for, at højtaleren er IPX5-certificeret, hvilket betyder, at den sagtens kan holde til regn, en tur på stranden eller et poolparty.

Det gør faktisk Wavell Sound Master til en komplet højtaler, der dækker langt de flestes behov udenfor og indenfor.

SE MERE HOS WAVELL LIGE HER

Danske Wavells nye højtaler klarer både stuen og en tur i solen


Se andre seje sager om: