Af Peter Frøkjær / Foto: Mandesager.dk

Her på redaktionen er vi ret begejstrede for de danske gutter hos Wavell, der virkelig imponerer med deres Sound Master højtaler. Den kan du læse mere om LIGE HER.

Derfor var vi også spændte på at lytte til deres nye in-ear hovedtelefoner, som netop er kommet på markedet i dag. Ja, vi har været så heldige at modtage hovedtelefonerne et stykke tid før lanceringen, så vi kunne give dem en ordentlig lytter, og her i artiklen får du vores vurdering.

SE MERE HOS WAVELL

Wavell PRO

Stor lyd med et beskedent prisskilt

Wavells mantra er at levere god lyd til de bedste priser. Her har de nærmest været lidt for dygtige til at leve op til deres eget motto, for de nye Wavell PRO lyder ganske enkelt fremragende, og hvis du ikke vidste bedre, ville du tro, at du skulle betale væsentligt mere end det klejne prisskilt på 1.199 kroner.

Nå, men hvor kommer den gode lyd så fra?

Jo, en del af hemmeligheden skyldes, at selve driveren er lavet af Grafen. Materialet er hele 200 gange stærkere end stål, mens det samtidig er ekstremt fleksibelt. I lydsammenhæng er dette en fantastisk kombination, for det betyder, at der skal mindre kraft til for at bevæge driveren, og det giver altså finere detaljer og vokaler i lydbilledet. Samtidig er driveren på hele 10 millimeter, hvilket giver en naturlig dyb bas uden kunstige og irriterende dunk.

Og det kan du virkelig høre i praksis.

Alt fra hård hiphop til pumpende techno og en sjæler med Ed Sheeran står bare knivskarpt.

Det er vildt imponerende, at danske Wavell ikke bare kan bide skeer med de store spillere derude, men samtidig kan gøre det uden at tømme dine lommer. Hey, Danmark er jo kendt for god lyd, og Wavell fortsætter traditionerne.

SE MERE HOS WAVELL

Wavell PRO

Luk støjen helt ude

Udover den fremragende musik, der flyder ind i dine ører, er de nye Wavell PRO også mega gode til at holde uønsket støj ude.

Den indbyggede ANC er nemlig virkelig effektiv. Det skyldes, at der er tale om en Hybrid ANC, der benytter sig af to mikrofoner – en udenpå og en indeni hovedtelefonerne. På denne måde kan mikrofonerne skiftes til at være aktive, og det er for eksempel sygt lækkert, hvis du er udenfor i blæsevejr. Her vil en enkelt mikrofon udenpå hovedtelefonerne forstærke vindstøjen, hvilket jo ikke er særligt hensigtsmæssigt, men med Hybrid ANC overtager mikrofonen indeni hovedtelefonerne.

Og det virker i den virkelige verden, hvor den aktive støjreducering kvæler blæsevejr, larmende kolleger og folk der smider med vægtstængerne ovre i træningscentret.

Den virker nærmest for godt, men så er det heldigt, at du bare skal holde en finger på en af enhederne i ørerne for at slå det fra, og her er der også Transparency Mode til at forstærke lyden, så du bedre kan høre dine omgivelser.

Det er sygt lækkert, og hvis du er fan af ANC, vil du ikke blive skuffet.

SE MERE HOS WAVELL

Wavell PRO

Smarte og enkle funktioner

Nu taler vi jo 2022, og her er det ikke nok med god lyd. Der skal lir på drengen.

Derfor kan du selvfølgelig bruge stemmeassistent på Wavell PRO, og de to enheder i ørerne er forsynede med touchinterface med nem styring af ANC og Transparency Mode, mens du selvfølgelig også kan klare opkald og styre musikken.

Det spiller bare, og det er virkelig intuitivt at gå til.

Det gælder også, hvis du skifter meget mellem dine enheder, for Multi Connectivity bevarer konstant forbindelsen til de enheder, hovedtelefonerne før har været forbundet til – hvis de er indenfor rækkevidde. Hvis du for eksempel vil skifte fra at se Youtube på computeren til at høre musik på mobilen, trykker du altså bare play på telefonen, og så er der lyd. Det sparer en del bøvl med at afbryde og oprette forbindelse.

Du behøver heller ikke bøvle mere end højest nødvendigt med opladningen, for etuiet til hovedtelefonerne er selvfølgelig velsignet med trådløs opladning, og du kan presse 7,5 timers strøm ud af hovedtelefonerne, mens der er sådan cirkus to opladninger ekstra i etuiet. Ja, det er sammenlagt omkring 20 timer.

Når du lægger den fremragende lyd og ANC sammen med de smarte funktioner, så er resultatet bare, at Wavell PRO er helt sublime hovedtelefoner. Især i betragtning af, hvor lidt de egentlig koster.

SE MERE HOS WAVELL

Wavell PRO


Se andre seje sager om: ,