Der kan være mange fordele forbundet med at investere i noget lækkert udstyr, når det kommer til at skulle forbedre ens spilleoplevelse. Er du til hæsblæsende bilspil, så skal du selvfølgelig gå efter Thrustmaster T-GT, der er den perfekte pakke indeholdende både rat og pedaler. Er du derimod til computerspil og andre former for onlinespil, men har ikke mulighed for at omdanne et helt rum til dit ultimative gamer-sted, så bør du læse med her. Med et par små tiltag kan du nemlig hurtigt løfte din oplevelse. 

Den nemmeste måde, hvorpå du kan optimere din spilleoplevelse, er ved at investere i en innovativ skærm, der har alle de rigtige funktioner. Her skal du især holde øje med antallet af Hertz, da dette er dit pejlemærke for, hvor mange billeder skærmen kan nå at vise per sekund. Med andre ord: Du må aldrig gå ned på Hertz! Og når vi nu er i gang, så er det en god idé at vælge en skærm med G-Sync. Denne funktion betyder, at du en gang for alle er ude over det problem, der kaldes screen tearing, hvor billedet splitter, fordi skærmen ikke har kraft nok til at følge med de hurtige bevægelser.

Et godt bud på en lækker skærm, der lever op til alle de nævnte krav er ASUS 24”5 240 Hz G-Sync. Opdateringshastigheden på skærmen er ideel for dig, der elsker computerspil som CS:GO og WoW, mens størrelsen på skærmen er perfekt til dig, der holder af at spille online-poker og andre kasinospil på sider som for eksempel den, der udbydes af Unibet. Med en kvalitetsskærm i denne størrelsesorden er der skabt et solidt grundlag for adskillige timers god underholdning.

Ud over en lækker skærm er det også en god idé at vælge en mus, der giver dig et godt greb og forhindrer unødige gener og smerter, som kan opstå i hånd og håndled. En god stol er ligeledes at foretrække for at undgå kropslige smerter. Her handler det om at opnå den bedste siddeposition, således at du ikke bliver træt i ryggen allerede efter første spil. En stol, der kan justeres efter din krop, er ofte den bedste løsning. Der er således flere tiltag, du kan gøre brug af for at forbedre din oplevelse, når du spiller.


Se andre seje sager om: , , , ,