OBS: Cookperfect er blevet trådløs – kan bestilles her: 

Når du har samlet gutterne til grillfest i baghaven, er der ingen grund til febrilsk at rende i røven på kødet på grillen, og CookPerfect – det intelligente stegetermometer – sørger for, at du i stedet kan hygge med drengene. Kødet er der styr på.

KØB COOKPERFECT HER

CookPerfect - det intelligente stegetermometer

CookPerfect er udviklet af to jyske grillentusiaster og barndomskammerater, der irriterede sig over den store overvågning perfekte bøffer egentlig krævede, og derfor lavede de deres eget stegetermometer, som ved hjælp af præcise målinger og matematiske beregninger styrer hele processen.

Du skal bare banke spyddet i kødet, indstille type kød og ønsket tilberedning på mobilen, og så får du besked, når du skal over til grillen og samle de færdige lunser op til servering. Det kan faktisk ikke blive lettere eller mere præcist.

CookPerfect - det intelligente stegetermometer

Som de selv siger

”Det er en kompleks størrelse at ramme kødets kernetemperatur, fordi man skal ramme helt præcist. Faktisk kan én centimeter betyde en forskel på ti grader, og der er en verden til forskel på 54 og 64 grader – det svarer til at gå fra halvrå til næsten gennemstegt. Med vores nyudviklede stegetermometer måler vi kødets temperatur op til fem forskellige steder, og ud fra en specieludviklet matematisk udregning sikrer vi, at du rammer kødets kernetemperatur spot on, uanset hvordan spyddet er placeret i kødet.”


Se andre seje sager om: