Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Der er ikke noget i vejen med at få en lille én. Og hvis du har gæster, som skal forkæles, er du sikker på at imponere dem, hvis du serverer premium spiritus fra Collection Spirits.

Det er nemlig et team af tidligere barfolk og ret habile smagsentusiaster, som står bag virksomheden, og de forhandler udelukkende kvalitets spiritus, som er håndplukket fra hele verden og gjort tilgængelig for os her i Norden.

Her i artiklen kigger vi nærmere på udvalget hos Collection Spirits. Ja, det er fine sager, og lige nu får du -20% rabat resten af året ved at bruge rabatkoden MANDESAGER. Armen, det var da så lidt.

SE MERE HOS COLLECTION SPIRITS

Collection Spirits

Prisbelønnet spiritus direkte til din hoveddør

Du kan få nogle udmærkede flasker i dit lokale supermarked, også fra Collection Spirits, som banker kvaliteten op på det højeste niveau. Men hele deres portefølje af eksklusiv spiritus kan du ikke bare købe hvor som helst.

Det er jo lige præcis ikke de våde varer, der skal være akilleshælen, når du har gutterne på besøg. Derfor behøver I ikke at drikke mere, men I kan lige så godt drikke bedre. Der er jo ikke noget galt i at gøre sig umage – og som Ryan Gosling siger i filmen Crazy Stupid Love: “Be better than the GAP”.

Og Collection Spirits forhandler kun produkter fra øverste hylde.

Sortimentet er nøje udvalgt og prøvesmagt af bartenderne på tværs af eksklusive cocktailbarer i hele verden, og det hele er produceret med fokus på lokale råvarer og bæredygtighed.

Det betyder, at du får whiskey, gin, vermouth, mezcal, rom og mixere fra anerkendte brands som Four Pillars, Aviation American Gin, La Hechicera, Código Tequila, WhistlePig Rye Whiskey og Kongsgaard Gin for bare at nævne nogle få. Det er spiritusbrands med adskillige prestigefyldte priser i bagagen fra eksempelvis World Spirits Awards San Francisco og International Wine and Spirits Competition, som er nogle af verdens mest anerkendte konkurrencer.

Og når du bestiller i webshoppen, skal du bare læne dig tilbage og vente på, at det ringer på døren. Selvfølgelig med -20% rabat med rabatkoden MANDESAGER.

SE MERE HOS COLLECTION SPIRITS

Collection Spirits leverer nøje udvalgt kvalitets spiritus fra hele verden direkte til dit dørtrin

Vær med i spiritus-klubben

Collection Spirits er mere end bare en webshop med spiritus. Det er en klub og et community til kvalitetsbevidste mænd og kvinder, der ikke vil lade sig nøjes med at hælde hvad som helst i glasset.

I denne klub finder du udelukkende kvalitet fra øverste hylde.

Så er det bare ekstra lækkert, at det faktisk også er en klub, som belønner loyale medlemmer. Du optjener derfor 5% i points, når du handler, og disse point kan du så bruge ved næste bestilling. Det kan godt løbe op i længden.

Det betyder altså, at Collection Spirits er din wingman, når det kommer til god spiritus. Ja, der er ikke noget galt i at gøre sig umage – tværtimod.

SE MERE HOS COLLECTION SPIRITS

Collection Spirits


Se andre seje sager om: