Fagre nye verden. Du behøver faktisk ikke ret meget plads for at få din egen have, for med en Click and Grow Smart Garden kan du se planterne vokse direkte på skrivebordet eller køkkenbordet. Så er det let at have grønne fingre.

Og det er faktisk utroligt simpelt, for den sørger selv for at fodre planterne med lys, vand og næringsstoffer, fordi den specialudviklede Smart Soil og indbyggede sensor overvåger planterne og passer dem helt automatisk.

Så kan du slappe af og nyde væksten. Det er ret genialt, og den tager imod alle mindre planter, så du for eksempel kan have et bed stående med friske krydderurter til madlavningen. Ja okay, den har ikke lige plads til en række kartofler, så dem må du finde andetsteds. Det er virkelig en genial opfindelse, og vi har selv to af slagsen stående her på redaktionen, hvor de holder os forsynet med friske råvarer.

Derfor vil vi også gøre det lidt lettere for dig at få en Smart Garden hjem i køkkenet, så lige nu giver vi dig 20% rabat på Click and Grow i vores webshop. Du kan se hele udvalget af Smart Gardens ved at TRYKKE LIGE HER.

Black Friday: Få kæmpe rabat på en genial Smart Garden til køkkenbordet


Se andre seje sager om: ,