Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Sidste år kastede Aalborg-virksomheden Asetek sig ud i at producere high-end udstyr til Sim Racing, og det kan du læse meget mere om LIGE HER.

Nu går de så lige skridtet videre, for Asetek SimSports har netop lanceret deres nye samarbejde med italienske Pagani Automobili, og deres første produkt er et sæt lækre racingpedaler, der giver den mest realistiske følelse af at sidde i en vaskeægte Pagani Huayra R.

Her i artiklen kigger vi nærmere på de nye pedaler, og først kan du lige nyde Asetek-grundlæggeren André Eriksen og Horacio Pagani, der er grundlægger og chefdesigner i Pagani Automobili, introducere det spændende samarbejde.

De to har virkelig passion for racing, og de ved, hvad de taler om.

SE MERE HOS ASETEK

Den ultimative hyperbil-oplevelse

Pagani Huayra R er et bæst af en hyperbil, der kombinerer skønhed med store overarme. Den banker således hele 850 V12-hestekræfter på asfalten, og der er tænkt over enhver lille detalje, så kampvægten er helt nede på 1.050 kilo.

Ja, det er en fuldblods racerbil, og den koster så også 19 millioner kroner. Hvis du altså er så heldig at få fingrene i den, for der produceres kun 30 eksemplarer.

Heldigvis kan mindre også gøre det, og med Asetek SimSports nye Pagani Huayra R Pedalsæt får du et sæt pedaler med præcis det samme design hjem i stuen, så du kan smide speederen i bund og komme så tæt på den virkelige oplevelse som overhovedet muligt.

Pedalerne er nemlig udviklet i tæt samarbejde med Asetek SimSports og Pagani Automobili, som sikrer en ultrarealistisk følelse.

“Vi er begejstrede for den ekstreme kvalitet, design og førsteklasses ydeevne af disse Pagani-brandede sim racing pedaler fra Asetek,” siger Horacio Pagani, grundlægger og chefdesigner af Pagani Automobili, og fortsætter:

“Deres design kombineret med banebrydende ydeevne matcher virkelig vores overordnede tilgang og er noget, der repræsenterer Pagani Huayra R godt. Gennem vores partnerskab med Asetek, er vi glade for at give Sim Racere og bilentusiaster rundt om i verden et glimt af følelserne og spændingen ved at køre en af ​​vores hyperbiler.”

SE MERE HOS ASETEK

Asetek Pagani Huayra R Pedaler

Overlegen teknologi er hemmeligheden

Når Pagani Automobili vælger at samarbejde med danske Asetek SimSports er det virkelig en kæmpe anerkendelse af virksomhedens unikke tilgang til både form og funktion af udstyret til Sim Racing.

Det nye Pagani Huayra R Pedalsæt er da også baseret på den banebrydende teknologi i Asetek SimSports mega lækre Invicta Pedals.

Her får du for eksempel Aseteks egenudviklede hydrauliske bremsecylinder kaldet T.H.O.R.P. (Twin Hydraulic Opposing Rapid Pistons), der sammen med en professionel trykmåler giver den mest realistiske bremsefølelse indenfor Sim Racing.

Det hele designes, produceres og testes i Aalborg, hvor de bruger deres store erfaring til at perfektionere samtlige komponenter, og alt er gennemtestet af rigtige Formel- og GT-kørere, så du er sikker på at få den mest realistiske følelse af selv at være på asfalten.

Det er altså ikke en tilfældighed, at Pagani Automobili vælger at samarbejde med danske Asetek SimSports, for de er virkelig verdensmestre til Sim Racing.

“Pagani Huayra R er indbegrebet af premium hypercar banebiler, der kun er tilgængelige for meget få. Vi er begejstrede for at samarbejde med Pagani, om at bringe indbegrebet af Premium Sim Sport Racing produkter baseret på ægte Pagani-teknologi på markedet.,” siger André Eriksen, CEO og grundlægger af Asetek, og fortsætter:

“Vi er glade for nu at kunne tilbyde Sim Racere spændingen ved at køre en ægte Pagani-banebil med vores Pagani Huayra R Pedalsæt.”

Hvis det nye Pagani Huayra R Pedalsæt kilder i din speederfod på den helt rigtige måde, så er de klar til bestilling og levering lige nu hos Asetek SimSports med et prisskilt på 2.100 Euro, der svarer til 15.600 kroner.

Ja, racing er ikke en billig fornøjelse, men til gengæld er det ret vildt, at du kan komme så tæt på den virkelig følelse af at give den gas i en Pagani Huayra R for så relativt et beskedent prisskilt.

SE MERE HOS ASETEK

Asetek Pagani Huayra R Pedaler


Se andre seje sager om: ,