Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Den aalborgensiske virksomhed Asetek har siden opstarten i 1997 erobret gaming-markedet med deres vandkølings-enheder, og de har samtidig opbygget solid erfaring fra et heftigt engagement i den virkelige racing-verden.

De to dele smelter nu sammen i Asetek SimSports.

Her bliver der nemlig produceret high-end udstyr til Sim Racing, som forkæler dig med professionelt udstyr til at give den maks gas derhjemme.

Flagskibslinjen hedder Invicta, og her er det første produkt pedalerne Invicta Pedals. På sigt kommer der endnu flere komponenter, så du kan bygge en komplet fuldblods-racingsimulator.

Her i artiklen kigger vi nærmere på de lækre pedaler, og vi starter lige med en video af herligheden. Det er kram.

SE MERE HOS ASETEK

Den bedste Racingoplevelse

Alle produkter fra Asetek SimSports designes, produceres og testes i Aalborg, hvor de bruger deres store erfaring til at perfektionere samtlige komponenter.

Og Invicta Pedals er læsset med realistisk teknologi, der kommer direkte fra asfalten.

Du får for eksempel Aseteks egenudviklede hydrauliske bremsecylinder kaldet T.H.O.R.P. (Twin Hydraulic Opposing Rapid Pistons), der sammen med en professionel trykmåler giver den mest realistiske bremsefølelse indenfor Sim Racing.

Det er lige præcis sådan en slags præcision til tæerne, der betyder hele forskellen på at komme et splitsekund for sent eller snuppe sejren.

Og det er ikke bare teori, for teknologien er testet og godkendt af både racerkørere og Sim Racers.

SE MERE HOS ASETEK

Asetek SimSports Invicta Pedals

Skræddersy køreturen til dine præferencer

Racerkørere er ekstremt detaljeorienterede, og Invicta Pedals er selvfølgelig forsynet med et hav af muligheder for at konfigurere dem efter behov.

Du kan endda selv vælge, om du vil nøjes med en bremse og en speeder, eller om du vil tilsætte en kobling. Vil du have koblingen med, er den lige til at sætte på de øvrige med magneter og et par skruer. Og selvfølgelig fjerne igen.

Her er det så ret genialt, at koblingen er forsynet med en ultra-realistisk rebound med et solidt koblingspunkt, som du selvfølgelig kan justere online via RaceHub. Her kan du faktisk fintune koblingen, så den spiller helt perfekt.

Du kan selvfølgelig også indstille pedalerne til dine helt specifikke ønsker for hældning og frigang. Præcis, som i en ægte racerbil.

SE MERE HOS ASETEK

Asetek SimSports Invicta Pedals

Hvem er det til?

Invicta Pedals er egentlig for alle, der bare gerne vil have en realistisk køretur foran skærmen derhjemme.

Men det er klart, at det her er kram med et matchende prisskilt. Du skal således slippe 699 Euro (omkring 5.200 kroner), for bremse + speeder, mens det koster ydeligere 299 Euro (omkring 2.200 kroner) for at tilføje koblingen.

Det er måske lige i overkanten for søndagsbilisten, men for seriøse racere og folk, der går bare en smule op i Sim Racing, er det faktisk meget stille og roligt. Især når man tænker på den gennemførte kvalitet og hyper-realisme, der er lagt i Invicta Pedals.

Du får nemlig et sæt professionelle pedaler, der straks gør dig til en vinder. Hey, Invicta er Latin for ubesejret.

Invicta Pedals er klar til forudbestilling d. 15/11 med levering i Q2 2022.

SE MERE HOS ASETEK


Se andre seje sager om: ,