Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Nå ja, der er ved at være godt styr på vinsamlingen. Nu skal den bare fremvises på den helt rigtige måde.

Så er danske Wineandbarrels klar med det perfekte blær i form af det mægtige Eurocave Royale vinkøleskab, som du kan læse mere om LIGE HER.

Det er virkelig kræs for kendere, og her i artiklen kigger vi nærmere på nogle af de unikke features. Først får du en video med lækre skud af vin-vidunderet.

Det ville da stå godt hjemme i stuen.

Vinkøleskabets svar på Rolls-Royce

Når du tænker på det ypperste indenfor kørende luksus, dukker Rolls-Royce automatisk op som noget af det første.

Det samme gør sig gældende med Eurocave i vinens verden.

Det var dem, som opfandt vinkøleskabet tilbage i 1976, og de har forfinet det lige siden. Deres nyeste topmodel hedder ganske simpelt Royale – ja, det er en konge værdigt – og det er læsset med god stil og funktioner til at passe optimalt på dine dyre flasker.

Royale vinkøleskabet har plads til op til 124 flasker, og det er designet til at efterligne miljøet i en vinkælder. Derfor er temperaturen konstant på 12 grader med en lugtfugtighed på nøjagtig 70%, mens glasdøren filtrerer 99% af det skadelige UV-lys fra og det aktive kulfilter renser luften inde i skabet.

Resultatet er perfekte forhold for din vinsamling, så du med god ro kan opbevare dine mest værdifulde flasker. Vin er også en investering, så den skal du passe på.

SE MERE HOS WINEANDBARRELS

Eurocave Royale er det vildeste vinkøleskab

Et lækkert design der matcher

Der skal selvfølgelig være styr på funktionerne i vinkøleskabet, for det vigtigste er jo netop at opbevare vinen under gode forhold.

Her sørger Eurocave Royale for at give vinen den forkælelse, den fortjener, mens det også sparker blærerøvs-værdien højere op. Hey, der er ikke noget i vejen med at blære sig en smule, og hvis du har en værdig vinsamling, gælder det om at vise den ordentlig frem.

Vinkøleskabet er produceret i Frankrig af kvalitetsmaterialer og godt håndværk, som fortjener en fornem plads i ethvert hjem, og det luksuriøse design er hædret med den prestigefyldte designpris Red Dot. Det er virkelig et stærkt kvalitetsstempel.

Her er det så ekstra blæret, at det er forsynet med detaljer som LED-lys på de udtrækbare hylder til at give ekstra fokus på flaskerne, mens du selvfølgelig også får en nøgle til at beskytte samlingen mod pilfingre.

Det her er fars skab, og han passer på indholdet.

SE MERE HOS WINEANDBARRELS

Eurocave Royale er det vildeste vinkøleskab