Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Er du svimmel, jeg har set meget wrestling. Det startede, da jeg som knægt sad limet til skærmen, når Eurosport fredag aften viste masser af action, drama og komedie fra WWE.

Derfor har jeg også glædet mig sindssygt meget til det nye spil WWE 2K22, der har været længe undervejs, men nu endelig er landet på markedet.

Ja tak.

Her i artiklen kigger vi nærmere på det nye wrestling-spil, der både findes i en Standard Edition, en Deluxe Edition og en NWO 4-Life Edition, og det er klar til PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X og PC.

SE MERE OM WWE 2K22 HER

Fyldt med WWE-superstjerner og klassiske legender

Der er både nostalgi og moderne vibes, når du fyrer op for WWE 2K22. Du får nemlig en helt ny gameplay-motor til at gøre det endnu mere realistisk med knivskarp grafik, mens der også er et hav af muligheder for at tage styringen over det hele.

Der er for eksempel to MyRISE-eventyr med unikke historier for mænd og kvinder, hvor du kan tage fuld kontrol over din egen WWE-rejse. Med MyFACTION, der er en ny version af en klassisk teambuilding-tilstand, samler, administrerer og opgraderer du en række WWE Superstars og Legends for at skabe deres ultimative fire-personers fraktioner.

Eller du kan springe på en af ​​de mange legendariske Superstars som The Rock, “Stone Cold” Steve Austin, Brock Lesnar, Goldberg, The Undertaker og et hav af andre store navne – selvfølgelig med signaturmoves. Her er det også værd at nævne, at du kan opleve de største øjeblikke i legenden Rey Mysterios karriere i det særlige 2K Showcase.

Der er virkelig læsset stærkt på med god lir i WWE 2K22.

SE MERE OM WWE 2K22 HER

WWE 2K22

Du bestemmer det hele

Som noget helt nyt i WWE 2K22 kan du forlade kanvassen og tage tøjlerne for hele franchisen som WWE General Manager med MyGM. Ja, så er du chefen for det hele, og det betyder, at du skal arrangere alt fra store pay-per-view-events, booke arenaer, udkast til Superstars og skabe nye rivaliseringer.

Men når alt kommer til alt, er det bare en god portion sjov, og med WWE 2K22 bestemmer du selv, om du vil uddele lektioner inde i ringen eller styre det hele fra GM’s sæde.

Jeg vil gerne i ringen, og der er i hvert fald rig mulighed for at slippe af med nogle frustrationer i det ultimative wrestling-spil.

SE MERE OM WWE 2K22 HER

WWE 2K22


Se andre seje sager om: