Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Jeg skulle finde på et eller andet sjovt til en date-aften med konen, og så passede det perfekt, at Wallmans inviterede mig selv plus en ledsager til premieren på deres nye Dinnerparty med titlen Carnival. Det er normalt ikke sådan noget, konen og jeg kaster os ud i, men nu havde vi chancen for at prøve noget nyt, så vi takkede pænt ja tak til invitationen. Og det fortrød vi absolut ikke. Er du svimmel, hvor er Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen en ud-ad-kroppen-oplevelse på den fede måde, og vi havde en mega sjov aften.

Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen er en skør, men fed, oplevelse

Du er en del af showet

Det gælder om at have ja-hatten på, når du tager til Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen.

Allerede ved ankomsten begynder forventningens glæde at buldre frem. Der er plads til 750 spisende gæster i Cirkusbygningen, og den er pakket til bristepunktet. Vi bliver vist hen til vores bord, hvor der allerede venter to flasker vin og vores egen tjener, der udover at sørge for drikkevarer og servere mad også deltager i selve showet. Det er ret tjekket, og det giver følelsen af at være en del af fællesskabet.

Det samme gør selve showet. Aftenens vært er en lille dame med en mund som en havnearbejder, og hun styrer det hele med en løssluppen stemning, hvor der er plads til beskidte jokes, som hun fyrer af helt oppe i hovederne på gæsterne. Det er vildt sjovt og meget nede på jorden.

Showet starter med en fremragende udgave af musikken fra “The Greatest Show”, der faktisk er så god, at jeg helt får kuldegysninger. Så er vi i gang, og der er masser at se på, fordi artisterne render rundt mellem gæsterne og flyver gennem luften. Det er meget anderledes end andre forestillinger, men det er også selve magien.

Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen er en skør, men fed, oplevelse

Maden er lige så verdensklasse som selve showet

Jeg plejer at sige, at så længe kødet er godt, så er jeg tilfreds. Her får vi løbende serveret mad, mens showet pumper løs, og det fungerer bare. Faktisk flyver tiden bare afsted, og det føles slet ikke som om, at vi har været i Cirkusbygningen fra 17.30 til 23.00, for det hele går utroligt hurtigt.

Og maden spiller bare. Jeg får en mør oksemørbrad med trøffelsauce, der snildt kan konkurrere med maden på en fin restaurant. Her er den bare pakket ind i en skør og utroligt opløftende pakke af underholdning, der sidder fast i erindringen lang tid efter.

Hvis du er vild med god mad og underholdning, der får de små hår til at rejse sig, så er det bare med at komme afsted til Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen.

Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen er en skør, men fed, oplevelse

Se andre seje sager om: