Fremtidens teknologi er flyttet godt ind i folks hjem efterhånden. Det er derfor tid til at udnytte situationen, så der er mere tid til at se bold med drengene, inklusiv de hyggelige grillaftener med en kold øl i hånden. I denne artikel har vi samlet nogle lifehacks, som vil gøre din hverdag nemmere i hjemmet.

Spar dig selv for de utallige timer med støvsugning

Den gennemsnitlige dansker støvsuger minimum 1 gang om ugen, hvilket bliver til 48 gange på et år som minimum. Hvorfor ikke spare sig selv for denne tidsrøver hvis det er muligt?

Hvis du er vild med ideen om at få mere tid med gutterne, så har drengene fra roboteksperten.dk et hav af forskellige modeller så selv konen kan blive tilfreds med valget.

Hvilken model passer til dig?

Hvis man har kæledyr der går frit rundt i huset, skal man overveje at finde en model som er ekspert i at samle hår op fra gulvene. Vi har derfor undersøgt sagen og fundet en af markedets bedste modeller til denne mission.

Neato Botvac D85 robotstøvsuger er hidtil den bedste model fra Neato. Støvsugeren kommer med en kombinationsbørste som er specialiseret til dyrehår. Ikke nok med at den fjerner hår, så er den også meget mere lydløs, så man ikke bliver generet af støj. Når støvsugeren er færdig med sin mission, så triller den tilbage til sin lade station og klargøre sig selv til næste gang.

Støvsugeren lærer selv hvor stor din bopæl er, og efter et par gange udtænker den selv den smarteste og mest systematiske rute for optimal støvsugning. Du skal heller ikke rengøre støvsugeren, det klarer robotten også selv.

IRobot Roomba 651 robotstøvsuger er til dig med en større bopæl. Denne robot er udstyret med det nye Xlife batteri som kan holde helt op til 50% længere tid, end den gennemsnitlige robotstøvsuger. Endnu en positiv ting som den besidder, er højden som kun er på 9.2 cm. Denne ”højde” gør at IRobot kan komme ind under lave møbler og dermed gøre din rengøring endnu nemmere.

Hvis du er til programmering, kan du endda få lov til at påvirke robottens adfærd. Du kan blandt andet ændre mønsteret på ruten, eller hvor mange gange støvsugeren skal scanne rummet, så den kan undgå at køre ind i folk og objekter. Ydermere kan du programmere den til hvad tid støvsugeren skal støvsuge. Et godt tip ville være at programmere den til at støvsuge imens man er på arbejde.

Du kan finde den perfekte model for dig lige her.

Drømmer du om egen bolig?

Hvor ofte har man ikke tænkt på eget hus, hvor man kunne få en dejlig have til de gode grillaftener. Det er virkelig blevet nemt at finde tilgængelige boliger på nettet, men der er mange ting der skal tages højde for. Vi kommer derfor lige med et par købs tips.

  • Tjek de økonomiske muligheder hos din bank.

Her skal du blandt andet undersøge hvor god en rente din bankudgiver tilbyder, herunder hvilke typer lån du kan foretage dig og gældsfaktoren

  • Udregn dit budget fra punkt til prikke.
  • Tjek andre konkurrenter som kan tilbyde dig et lån. Husk på at banken er en virksomhed ligesom alle andre.
  • Ejerbolig eller andelsbolig
  • Værdien af huset, herunder skader, grund, holdbarhed mm.

Vores bedste råd er Juridisk rådgivning, som kan hjælpe dig med at slå 2 fluer med et smæk. Du kan få indblik og forståelse i forhold til de juridiske dokumenter, gennemgå andelsforeningens regnskab, eller du kan få udarbejdet et skøde mm.

Vi anbefaler derfor at du tager kontakt til Hviid Advokater som er eksperter inden for boliger.


Se andre seje sager om: ,