Actionfilmen “6 Underground” med Ryan Reynolds havde premiere på Netflix i fredags, så du har vel fået set den her i weekenden? Men kiggede du ordentlig efter, mens der røg et rent overflødighedshorn af action over skærmen?

Okay, det er også rimeligt svært at spotte, og det kræver lidt baggrundsviden. Men så ville du til gengæld også have set Ryan Reynolds i en cameo 14 minutter og 42 sekunder inde i filmen under den intense biljagt.

I september 2018 smed Ryan Reynolds nemlig en video på sin YouTube-kanal, hvor han står og taler om det stille og rolige ved at optage film med Michael Bay, og lige pludselig sker der eksplosioner og biluheld i baggrunden. Det viser sig så, at det rent faktisk er optagelsen af en rigtig scene, som kom med i den endelige film, og derfor kan man spotte Ryan Reynolds i baggrunden af filmen. Ja, det er meget meta, men herunder ser du et screendump af skuespilleren fra selve filmen.

Ryan Reynolds har en cameo i 6 Underground

Og for lige at fuldende det hele, ser du den video, som Ryan Reynolds selv lagde op på YouTube herunder. Det er da et sært sammentræf.


Se andre seje sager om: ,