Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Jacob Risgaard er en kølig herre og en rigtig verdensmand. Derfor gør han heller aldrig tingene halvt, så i forbindelse med indvielsen af Coolshops spritnye lagerhal på størrelse med 3,5 fodboldbaner, er han selvfølgelig gået all in.

Og det er mega fedt, som du selv ser i videoen herunder.

Risgaard har nemlig overladt et hvidt gulv og nøglerne til en seriøst pumpet Maserati MC20 med en 630 hestes V6’er til danmarks hurtigste mand, så han kan udsmykke det i ægte macho-manér med donuts. Jeps, det er selvfølgelig Kevin Magnussen, der jo lige er vendt tilbage hos Haas i Formel 1, hvor han allerede skal køre sit første løb i næste weekend.

Det er fedt at have Magnussen tilbage i Formel 1, og Risgaard har da helt sikkert fundet den perfekte mand til at dekorere den nye lagerhal med gummi.

Nå, men se den sprøde video herunder. Læg i øvrigt lige mærke til den hilsen, Maseratien smider afsted, når den bliver startet.

CoolCity er Coolshops nye kontrolcenter

Det er mega blæret, at Jacob Risgaard har overskud til at lave et stunt med Kevin Magnussen i forbindelse med Coolshops nye domicil, der meget beskedent har fået navnet CoolCity.

Men det kan kun lade sig gøre, hvis det går godt i biksen. Og det gør det hos Coolshop.

Virksomheden har faktisk kun 20 år på bagen, og der er stadig vokseværk i webshoppen, der i sidste regnskabsår landede en omsætning på 1,2 milliarder kroner. Derfor havde de brug for nye lokaler, og det blev altså til både og lager under samme tag i et imponerende byggeri lige nord for Limfjorden i Nørresundby.

Med 22.000 kvadratmeter – der svarer til sådan cirkus 3,5 fodboldbaner – er der da også masser af plads at boltre sig på med endnu flere varer og endnu flere ansatte.

Coolshop er efterhånden en gigantisk spiller på onlinehandel, og derfor er det også bare fedt at se, at Jacob Risgaard ikke har glemt at være en legesyg drengerøv, der får udsmykket lokalerne med donuts fra en superbil.

Kæmpe respekt til både Risgaard og Magnussen.

Se den fede video - Coolshops nye lagerhal bliver indviet af danmarks hurtigste mand


Se andre seje sager om: ,