Er du kvinde, og har du fået klikket dig herind på mandesager, så bliv gerne. Her kan du nemlig få et par gode idéer til din kærestes julegave i 2018. Det kan også være, at din kæreste fylder år i efteråret, og du er i syv sind omkring fødselsdagsgaven. Frygt ej – vi guider dig.

En friskbrygget gaveidé

Som med mange andre af kvindens daglige gøremål, kan det gavne sig at være lidt snedig. Derfor kan det betale sig at give din mand en gave, som du også selv kan få glæde af. Det kunne eksempelvis være lækker kvalitetsvin eller dyre dråber i form af en eksotisk rom eller whisky.

Men er du mere til en gave, der kan give et langsigtet forbrug, så er det måske værd at kigge dagligdagens vaner efter i sømmene og se på, hvad i forbruger i dagligdagen. Et hurtigt gæt herfra ville være, at kaffe kunne ligge i en top 5. Derfor kunne en fed gaveidé være at skifte den kedelige og billige instant kaffe eller pulverkaffe ud med friske bønner fra en trendy og anderledes leverandør.

Hos Holybean.dk kan du købe både hele bønner og malet kaffe, fra de fineste kaffeplantager i Honduras, Columbia og Costa Rica. Hos Holy Bean benyttes der helt særlige materialer, både til levering og produktion som gør, at kaffen holder sig helt frisk og yderst udsøgt.

Vil du gå all in med julegaven i år, så kan du også købe eksklusive og moderne kaffemaskiner og kaffekværne, så din kaffe får den fortjente behandling, efter den er havnet i køkkenet hos jer. Hvis du er heldig, kan du måske få lov at smage en kop kaffe af din kæreste, og det er jo en ægte win-win situation.

Aktiv ferie på greenen

Er der lidt ekstra penge i gavebudgettet 2018, så giv din bedre halvdel en aktiv, sund men også kulturel fødselsdagsgave eller julegave i form af en golfrejse. Hvad end han er øvet eller nybegynder, så er en rejse hvor handicap og sving bliver udfordret, virkelig noget som kan gøre ham endnu mere entusiastisk omkring sportsgrenen golf.

Der findes både golfrejser på budget og rejser til overdådige golfresorts. Derudover er der i alle kategorier også forskellige prisklasser, så det er nemt at finde en tur der passer til niveau og ambitioner. Du kan finde et kæmpe udvalg på Golfbreaks.dk.

Du tænker måske, at en golfrejse er en lige lovlig dyr gave, men faktisk findes der golfrejser helt ned fra 500 kroner, hvor turen går til England eller Wales. For 6000 kroner kan du dog komme til eksotiske Mauritius, og svinge golfkøllen blandt palmer og kokosnødder. Hvis du er heldig, får du måske også lov til at komme med, så du kan arbejde på din tan, imens han arbejder på sit handicap. Man har vel lov at håbe.

En gave der bare kører derud af

Skal det være virkelig praktisk, rigtig mandigt og stadig med fordel for jer begge, så skal din kæreste eller ægtefælde selvfølgelig have et par nye dæk til bilen. Det gavner også dig, da i med nye dæk med godt lufttryk kører sikkert på vejen.

Måske er din kæreste ikke super skarp til det med at skifte reservedele på bilen. Hvis det er tilfældet, så er et sæt helårsdæk måske sagen. Har du lidt ekstra penge i gavebudgettet, så kan du måske smide lidt professionel hjælp oveni hatten, i form af et dækskift hos den lokale mekaniker eller montageværksted.


Se andre seje sager om: , , ,