Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Med Mors Dag lige om hjørnet – det er søndag d. 8. maj, sønnike – er det måske på tide at begynde at spekulere i en god gave til mutter.

Og det er lige præcis, hvad hun får med Unmute Greetings. Det er nemlig en personlig hilsen fra dig i form af en ramme med et af dine egne billeder og en lydhilsen, som hun kan have stående eller hængende derhjemme.

Der er nærmest 100% tilfredshedsgaranti, og så er det bare ekstra fedt, at de har lavet en speciel pakke i forbindelse med netop Mors Dag, hvor hun får en hjerteballon med i handlen. Den kan du se LIGE HER.

Her i artiklen kigger vi nærmere på det geniale koncept, og du får først lige en video herunder, der forklarer, hvordan det virker i praksis.

KØB ÅRETS MORS DAGS GAVE HER

Unik gave der holder hele livet

Der er absolut intet galt i en buket blomster. Men blomster har alligevel en begrænset holdbarhed.

Sådan er det ikke med Unmute Greetings.

Udover at være den perfekte gave til Mors Dag, så er det faktisk en genial gave til enhver lejlighed, når en af dine nærmeste skal have noget unikt. Om det så er Mor, din kæreste, ven eller endda også farmand. Gaven er personlig, så du kan skræddersy den til modtageren.

Og der er ingen udløbsdato på holdbarheden, for et billede bliver jo faktisk bedre med tiden, når du kan kigge tilbage på de gode minder. Der er jo en god grund til, at Mor har en hel væg med familiebilleder. Hun er tosset med nostalgien, og så er det lige meget, om du efterhånden er blevet en gammel herre med grå stænk og din egen familie, så vil du altid være hendes lille dreng.

Her får hun et billede i en stilet ramme, der er lige til at hænge på væggen, og så er det bare en ekstra fed bonus, at rammen desuden indeholder en personlig lydhilsen fra dig. Nogle ting kan jo være svære at sige ansigt til ansigt, så det her er en oplagt mulighed for at få fortalt hende, hvor meget hun betyder for dig.

Ja, med Unmute Greetings får du et billede, der siger meget mere end 1.000 ord.

KØB ÅRETS MORS DAGS GAVE HER

Unmute Greetings

Fra kælder til højtflyvende investering fra Jesper Buch

Hvis Unmute Greetings ringer en klokke, så skyldes det nok, at du har set de to stiftere, Hans Grevsen og Lucas Larsen, i TV-programmet Løvens Hule.

Her blæste de benene væk under Jesper Buch, der jo ellers er svær at imponere. Derfor blev det også til en investering fra hulens hårde hanløve, og når han kan se idéen i en virksomhed, så har de virkelig fat i den lange ende.

Og det er da virkelig også et fedt koncept, for i disse tider, hvor alting går rasende hurtigt, er det vigtigt lige at stoppe op engang imellem og sætte pris på hinanden.

Derfor er Unmute Greetings også den perfekte gave til din mor, kæreste, kone, far eller gode ven.

Forestil dig lige, hvor glad mutter bliver, når hun åbner gaven. Og det fede er jo så, at du ved, hvad hun skal have næste år. Og året efter.

SE MERE HOS UNMUTE GREETINGS