245 dage, 59 forskellige lande på 6 kontinenter og 113 guidede ture i lokalområderne venter, hvis du booker en billet på Viking Ultimate World Cruise. Du skal selvfølgelig også tage en ordentlig luns ud af kalenderen og tegnebogen, men det er virkelig en helt usædvanlig oplevelse for livet. Du bliver inkvarteret i din egen suite med kæmpe seng og privat altan, mens du nyder godt af al tænkelig luksus på skibet, og så er der selvfølgelig destinationerne med start i London og stop i blandt andet Bergen, Thorshavn, Reykjavik, Montreal, New York, Rio De Janeiro, Los Angeles, Tahiti, Sydney, Hong Kong, Bangkok og mange flere før det hele slutter i London efter en vild luksusomsejling med masser af forkælelse. Det kunne da virkelig være noget af en drømmetur.

Hvad koster sådan en omgang luksus-ferie så? Jo, med et prisskilt på 560.000 kr. er det ikke helt billigt. Men her i videoen kan du se, hvad der venter, og du kan booke din billet her.

Drøm stort med Danske Spils Augmented Reality

Der er absolut ingenting i vejen med at drømme om at tage på en lang ferie med venner og familie som et vikinge-krydstogt på 245 dage til 59 forskellige lande, og det er lige præcis sådan en drøm du kan finansiere ved at vinde den store gevinst i Eurojackpot. Eller du kan fantasere om at eje din egen privatø med luksus, hvor du kan slappe af resten af livet. Nu kan du tage til øen med Danske Spils nye Augmented Reality funktion. Hvis du læser dette på din mobil, så klikker du bare på Snapchat-billedet herunder, og så kommer du direkte til funktionen på Snapchat, hvor du får én på opleveren med en Augmented Reality funktion, som bringer dig til den fantastiske ø. Hvis du læser dette på en computer, tager du mobilen frem og scanner billedet, og så er du i gang. Det er faktisk ret fedt lavet.

Eurojackpot-drømmen: Nu kan du købe en luksus privatø med plads til alle vennerne

Hvad drømmer du om?

At leve resten af livet i sus og dus på en privatø med familien og de bedste venner er ikke nogen tosset drøm. Det er da også noget, os danskere drømmer mest om. Eurojackpot har nemlig i samarbejde med YouGov foretaget en undersøgelse, der helt enkelt spørger danskerne: Hvis du vandt hundredvis af millioner kroner i Eurojackpot, hvad ville du så gøre? Her er top 3:

  1. Holde ferie resten af livet.
  2. Chartre et fly og rejse rundt til verdens syv vidundere med mine venner.
  3. Leje en hel tropeø med hotel, kokke og instruktører til dykning, snorkling, jungleture og invitere familie og venner.

Drømmen er slet ikke så langt væk

Nu tænker du sikkert, at det er da fint nok, for ingen vinder nogensinde nok penge til at kunne trække sig tilbage og leve det søde liv. Men der tager du fejl. Siden Eurojackpot blev introduceret i Danmark i 2012 er der faktisk hele 80 danskere, som er blevet millionærer. I 2015 vandt en enlig mor til fem børn fra Helsingør hele 315 millioner kroner. Og vinderne bor lige i dit nabolag. Danske Spil har lavet et specielt kort over Danmark, hvor du kan se den geografiske placering af alle vinderne, og det er ret sejt at se, hvordan landkortet bare er klistret til med vindere.

Du kan selv se det ved at trykke lige her.

Hey, nogen skal jo vinde, og du vinder kun ved at spille. Det ekstra fede er, at al overskud fra Danske Spil går direkte til det danske folk, så selvom du ikke vinder, så er du stadig en vinder. Nu har Danmark jo lige vundet VM i håndbold, og bagpå deres trøjer er der et Team Danmark Logo. En af modtagerne af udlodningsmidlerne.


Se andre seje sager om: , , ,