Der er rigeligt med muligheder for Battle Royale gaming derude med spil som Fortnite og PUBG, men hvad så med i den virkelige verden? Ja, her er det lidt tyndt med tilbud, men det bliver der nu lavet om på, for en ukendt millionær arrangerer Battle Royale event for 100 mennesker, og han har brug for din hjælp til at få gang i det hele. Han leder nemlig efter en person til at være gamemaker for eventet, og tjansen indebærer at organisere alt fra deltagere til design af banen, og så skal han – eller hende – også bevare det store overblik under selve konkurrencen. Og det er han villig til at betale 380.000 danske kroner for, hvilket ikke er helt skidt for seks ugers arbejde.

Selve konkurrencen inkluderer i øvrigt 100 personer, der bliver efterladt på en øde ø forsynet med airsoft geværer og trykfølsomme dragter. Her gælder det så om at eliminere modstanderne, og vinderen får såmænd en kølig million kroner. Ja, det lyder virkelig fedt.

Konceptet kommer i øvrigt direkte fra filmen “Battle Royale”. En virkelig genial kult-film, så hvis du ikke har fået set den endnu, så kom i gang. Her ser du traileren:


Se andre seje sager om: , ,