Det var helt tilbage i 1989, at filmen “Pet Sematary”, der er baseret på en roman af Stephen King, røg på gaden og skræmte livet godt og grundigt af seerne.

Nu er der så mere fra samme skuffe, for traileren til den nye “Pet Sematary: Bloodlines” er netop ankommet, og den ser du i videoen herunder.

Der er tale om en prequel til den originale historie, så handlingen foregår i 1969, og på rollelisten finder du blandt andet David Duchovny, Samantha Mathis og Pam Grier.

Hvad handler den så om?

Her er den officielle synopsis:

“In 1969, a young Jud Crandall has dreams of leaving his hometown of Ludlow, Maine behind, but soon discovers sinister secrets buried within and is forced to confront a dark family history that will forever keep him connected to Ludlow. Banding together, Jud and his childhood friends must fight an ancient evil that has gripped Ludlow since its founding, and once unearthed has the power to destroy everything in its path.”

Det lyder da som god basis for horror, og der er premiere på Paramount+ i USA d. 6. oktober, hvorefter den finder vej til Danmark kort efter.


Se andre seje sager om: , ,