“Band of Brothers” og “The Pacific” er fremragende TV-serier, og derfor er vi også mange der har ventet på, at Steven Spielberg ville følge op med mere fra samme skuffe. De er altså fra henholdsvis 2001 og 2010, så det er på tide med noget nyt.

Og det er simpelthen nu, for den første teasertrailer til den nye TV-serie “Masters of the Air” er netop landet. Den ser du i videoen herunder.

Der er også kommet officiel premieredato fra Apple TV+, for det går løs d. 26. januar 2024 med første afsnit ud af i alt ni af slagsen i sæson 1. Og hvis teaseren ellers giver et retvisende billede, så ligner det en værdig efterfølger til “Band of Brothers” og “The Pacific”. Der er i hvert fald samme følelse som i de foregående TV-serier.

Rollelisten i “Masters of the Air” er da også lækker, for der er blevet plads til folk som Austin Butler, Barry Keoghan og mange flere.

Det er vist en must see, og hvis du ellers mangler noget lækkert til fladskærmen, har vi lavet en liste over De 20 Bedste Krigsfilm Nogensinde. Her er Steven Spielberg selvfølgelig også flot repræsenteret.


Se andre seje sager om: