Jeps, så skal vi på den igen. “True Detective” er nemlig tilbage, og HBO Max har lige afsløret den første trailer for sæson 4, som du ser i videoen herunder.

I sæson 1 fulgte vi Matthew McConaughey og Woody Harrelson, og det var virkelig en fed oplevelse, der banede vejen for en fed TV-serie. Så kan det da godt være, at sæson 2 og 3 ikke helt fulgte op på de fine takter fra den første sæson, men det var dæleme også nogle store sko, der skulle udfyldes.

Nå, men i sæson 4 er vi i Alaska, hvor vi følger Jodie Foster som politiofficeren Liz Danvers, og sæsonen har fået undertitlen “Night Country” – nok fordi der altid er mørkt i Alaska på den tid af året, som serien foregår.

Det bliver spændende at se, om den kan genfinde magien i “True Detective”, men de hidtige kig på den nye sæson ser i hvert fald ud til at indeholde en del potentiale. Og helt ærligt, selvom mange hater på sæson 2 med Vince Vaughn og Colin Farrell, så synes jeg faktisk, den er ganske glimrende. Ikke helt på højde med første sæson, men dæleme tæt på.

I forbindelse med den nye teaser er der også kommet officiel premieredato, som bliver d. 15. januar 2024, og LIGE HER kan du se, hvad vi ellers skriver om nye TV-serier og film.


Se andre seje sager om: , ,