“The Batman” kommer. Filmen er en reboot af legenden om flagermusen, og det er såmænd Robert Pattinson, der indtager hovedrollen som den maskerede hævner. Jaja, han skabte godt nok et navn for sig selv som den fesne vampyr i Twilight-filmene, men han er da et interessant valg til rollen, og ved du hvad – han gør det sikkert skide godt.

Under alle omstændigheder skal han i hvert fald have noget sejt isenkram. Nu har instruktøren Matt Reeves så lige afsløret billeder af den nye Batmobil.

Her er den nye Batmobil

Umiddelbart ser vi ikke hele bilen, men det er allerede tydeligt, at vi er ovre i noget pimpet Fast & Furious og apokalyptisk Mad Max med den nye slæde.

Den er altså mere realistisk end de tidligere skøre Batmobiler, som Michael Keaton, George Clooney, Val Kilmer og Christian Bale har drønet rundt i. Det kan måske være et hint om, at hele filmen bliver mere jordnær, som vi jo senest har set udført på glimrende vis med “The Joker”.

“The Batman” forventes at have biografpremiere i juni 2021, så vi skal nok få meget mere at se til den nye Batmobil inden da.

Her er den nye Batmobil

Se andre seje sager om: