De fleste har set serien Netflix serien Narcos, som har taget hele verden med storm. Serien, som handler om, Pablo Escobars narkotika imperium tilbage i 1970’erne har været på alles læber siden dens fødsel i 2015. Serien har været et springbræt for meget og for mange, blandt andet Pedro Pascal, som spiller den ikoniske Pablo Escobar. Samtidig har serien inspireret og bliver sat i bås med store serier som Breaking Bad. Men seriens egen indflydelse stopper ikke ved serie-verdenen, nu er der kommet en online spillemaskine, som tager dig tilbage til Colombia i 1970’erne. Narcos spillemaskinen er en af mange nye spillemaskiner, som er kommet til det danske marked. Du kan få et overblik og nye bekendtskaber med de mange nye danske spillemaskiner ved at følge linket.

Drag tilbage til 1970’ernes Colombia

Narcos spillemaskinen vil tage den bekendte seer tilbage til seriens univers i 1970’ernes Colombia, hvor fattigdom raser i hele landet, udover hos familien Escobar. Spillemaskinen fungerer som alle andre spillemaskiner, og er opbygget som en 5-rulle spillemaskine med tre rækker, som kan producerer over 243 forskellige udkom. Det er som sådan ikke det, som er interessant ved Narcos spillemaskinen, det er tværtimod de forskellige særprægede karakteristika og funktioner, som spillemaskinen indeholder. 

TV-serien Narcos fås nu som online spillemaskine

Spillemaskinen gør alt for at trække dig ind i universet og fastholde dig i det velkendte landskab. Dette sker blandt andet ved at der flyver vindhekse ind under spillet, som forbliver på rullerne under spillet, og hele tiden vil bevæge sig mod venstre. Derudover, hvis du er til et godt gement ‘Drive-by’ skyderi, så skal du glæde dig. Når spillemaskinen går i ‘drive by’-tilstand, så ændrer den flere af brikkerne til vilde symboler, som giver dig nye muligheder. De mange forskellige muligheder stopper ikke her, da spillet hurtigt vil kunne indkapsle dig i et spillerus. Som i det klassiske kriminelle miljø er der altid faren for at blive fanget og blive smidt en tur i fængsel. Derfor kan du opleve i Narcos spillemaskinen at du modtager en ‘locked up’ spillemønt, som giver dig endnu flere og nye muligheder. 

TV-serien Narcos fås nu som online spillemaskine

Spillets udseende er samtidig med dens forskellige muligheder, som forsøger at fange følelsen med af at være i et kriminelt miljø tilbage i 1970’ernes Colombia, en vigtigt katalysator for spillemaskinens gode helhed. De populære karakterer er blandt andet til stede som brikker, samt hele temaet er en brun ørken fyldt med skydevåben. 

Et større marked giver nye og spændende spilmuligheder

Spillemaskiner som Narcos spillemaskinen er blevet muligt på det danske marked eftersom, der er kommet flere og flere casino udbydere i Danmark. Dette skyldes, at der for nogle få år siden skete en liberalisering af hestevæddeløb og bingo, som åbnede mulighederne for de danske online spiludbydere og trak udlandske spillere til Danmark. Der er derfor kommet flere udbydere, samt spillere til markedet, hvilket gør at der er flere penge og større konkurrence på markedet. Derfor skal spiludbydere differentierer sig fra konkurrenten ved netop at have kvalitets spillemaskiner, som Narcos spillemaskinen. 


Se andre seje sager om: ,