Dette er sponsoreret indhold.

De fleste mennesker er allerede begyndt at tænke i sommerferieplaner og det kan være, at du og din kæreste er en af dem. Men hvis du har lyst til at gøre noget særligt for din udkårne i år, vil en rejse til et romantisk spot helt sikkert være en kærkommen overraskelse. Derfor kommer der her inspiration til tre romantiske steder hvor du og din kæreste kan få en skøn og idyllisk tur der kan give nyt liv i parforholdet.

Italien

Hvis du og din kæreste er til lækker mad, god vin, betagende landskaber og en spændende historisk og kulturel arv er Italien helt sikkert en god feriedestination for jer. Her er der utallige af muligheder at vælge imellem alt afhængig af hvad I er til. Hvis I vil bo på en landejendom udenfor byen og drikke vin og slappe af ved poolen i smukke omgivelser, er Umbrien eller Toscana bestemt noget for jer. Hvis I er mere til byliv, butikker og historiske bygninger kan Firenze eller Venedig være lige det I skal. Uanset hvad, er der rig mulighed for romantik i et af verdens mest bjergtagende lande.

Frankrig

Det er nok ingen hemmelighed for de fleste at Frankrigs hovedstad måske er verdens romantiske feriedestination. Og der er derfor gode chancer for at din kæreste også vil synes det. Udover de mange ikoniske bygninger som Eiffeltårnet, Triumfbuen og Sacré Coeur som helt sikkert er et besøg værd, er det også i Paris at Louvre-museet ligger, og lidt udenfor byen kan man besøge det overdådige kongeslot Versailles. Der er derfor rigeligt at foretage sig i den charmerende hovedstad og derudover er Paris også rig på lækre restauranter og caféer med spændende vin og god stemning, som din kæreste helt sikkert vil sætte pris på.

Portugal

Måske du og din partner er mere til bilferier, hvor I kan udforske nye områder som I ikke har oplevet før. Her kan det være rigtig fedt at tage en tur ned af Portugals vestkyst, hvor der ikke kun er skønne strande, men et generelt smukt landskab at køre rundt i. Det portugisiske køkken er desuden også en del anderledes end det vi er vant til fra Frankrig og Italien, da det er meget mere middelhavs inspireret. Fordi Portugal ikke er en lige så populær rejsedestination som nabolandene, er priserne derfor også nemme at være med på. Portugal er derfor et fedt sted at udforske og kan være en lidt anderledes oplevelse end man er vant til.


Se andre seje sager om: