Rolig, rolig, rolig. Vi skal nok lade være med at spoile noget fra Avengers: Endgame, hvis du tilfældigvis skulle være en af de eneste i hele verden, der endnu ikke har set filmen. Men du har jo sikkert været i biografen og nydt superheltene, hvis du er kommet hertil?

Nå, men det korte af det lange er i hvert fald, at Tony Stark har en hytte i filmen. Den hytte kan du nu booke på Airbnb og tage en ferie i Iron Mans fodspor, for den findes skam i virkeligheden. Hytten ligger sådan cirkus en halv times kørsel udenfor storbyen Atlanta i den amerikanske stat Georgia, og den bliver beskrevet som det perfekte sted til en firmaudflugt eller en familieferie, hvor børnene kan få et par fisk på krogen eller se et hesteshow i en af de omkringliggende småbyer.

Tony Starks hytte fra Avengers: Endgame er nu på Airbnb

Der er plads til seks gæster, som må dele om fire soveværelser og tre badeværelser, og der er selvfølgelig WiFi og den store TV-pakke, så du trods alt kan følge med i, hvad der foregår ude i den store verden. Måske lige få set Avengers: Endgame og resten af filmene i MCU.

Se andre seje sager om: , ,