Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Du har et mobilabonnent, og du benytter dig sikkert også af flere streamingtjenester til at sikre en kontinuerlig strøm af underholdning.

Hvorfor ikke kombinere hele moletjavsen i et mobilabonnement, der dækker alle dine behov?

Det er lige præcis, hvad du får med Telmore Play, for her er mobilabonnementet krydret med Netflix, Viaplay, HBO Nordic, TV2 Play, Telmore Musik og Bookmate, så du kan se TV-serier og film og lytte til over 65 millioner musiknumre og 480.000 e-bøger.

Det er virkelig en komplet pakke – der endda er billigere samlet set.

SE MERE HOS TELMORE PLAY

Perfekt til børnefamilier

Jeg har selv en lille familie derhjemme, der skal fodres med digitalt indhold, og her er det fedt, at abonnementet kan bruges på flere enheder. Så kan konen se sine pigeserier, drengene på 4 og 5 år har deres tegnefilm for dem selv på deres iPads og jeg finder hurtigt en god film eller sej serie i Netflix.

Jeg vil nærmest sige, at hvis du er en del af en børnefamilie, så er Telmore Play den bedste investering, du kan gøre for familiefreden.

Nu går jeg ud fra, at du kender de forskellige streamingtjenester, men hvis det ikke skulle være tilfældet, kan jeg da lige oplyse, at der virkelig er meget fedt indhold at hente.

Hjemme hos mig ser vi faktisk ikke meget flow-TV – vi streamer, når det passer os. Her er vi især storforbrugere af Netflix, for der er så meget fedt indhold, at det nærmest gør ondt. Ungerne logger ind i Børne-afdelingen, og her er der alt fra Gurli Gris – ja, Gurli holder åbenbart stadig – til Ninjago, Transformers og Pokémon og et hav af animations- og spillefilm til de små hoveder.

Til de voksne er der læssevis af TV-serier og film. Jeg ville ønske, at jeg kunne slette min hukommelse i forhold til de serier jeg har set, så jeg kunne se “Breaking Bad” og “Bloodline” som var det første gang eller starte forfra på “Peaky Blinders” og “Papirhuset”. Det kan jeg desværre ikke, men hvis du er ny på Netflix, er der masser af fede serier, og der kommer hele tiden nye til.

SE MERE HOS TELMORE PLAY

Telmore Play banker op for den ultimative pakke til streaming

Få mere og spar penge

Hvis du har besluttet dig for, at du skal have hele pakken, kan du vel lige så godt få den så billigt som muligt.

Så lad os da lige kigge på økonomien. Herunder ser du de gældende priser for enkeltabonnementerne:

Netflix – fra 79 kroner om måneden

HBO Nordic – 99 kroner om måneden

TV2 Play – 49 kroner om måneden

Viaplay – 99 kroner om måneden

Det giver samlet 326 kroner om måneden. Med Telmore Play skal du slippe 349 kroner om måneden for et abonnement med fri tale, fri data, 31 GB EU-roaming og de 4 streamingtjenester. Det betyder altså, at du for kun 23 kroner mere om måneden får et stærkt mobilabonnement oveni hatten.