Du har sikkert hørt og læst en hel del om ham, hvis du har læst nogle af de kulørte blade og medier i de senere år. Dan Bilzerian er nemlig ganske omtalt og har været det i efterhånden et stykke tid. Han er en dygtig pokerspiller, men han har også et glamourøst liv ved siden af arbejdet, som er blevet iscenesat i stor stil.

Den gode Bilzerian har nemlig i den grad formået at brande sig selv som person, og han har skabt sig selv et ganske specielt image, som ikke er mange forundt. Nogle vil måske også mene, at han er gået over stregen på nogle områder, men det vil denne artikel nu ikke tage direkte stilling til.

Mange af os drømmer om at vinde de store gevinster på pokerbordene eller foran skærmene, og det er nok en af grundene til, at det er interessant at tale om disse personligheder. Se mere om bonusser på bedstecasinobonusser.net.

Poker

Egentlig har denne Dan ikke været en stor pokerstjerne i ret lang tid. For år tilbage var han en habil spiller, som kunne leve af det, men som ikke var i den absolutte top. Det ændrede sig dog en smule for 5-6 år tilbage, hvor han begyndte at gøre det godt i nogle af de rigtig betydningsfulde turneringer. Den slags belønner sig naturligvis, og derfor rykkede det også ved hans plads i hierarkierne.

Bilzerian blev kendt for at vinde en masse penge på andre turneringer, end dem medierne typisk har det største fokus på. Egentlig startede kendskabet til ham, fordi han postede om sine gevinster, og i øvrigt også tab, fra sine pokernætter. Det gav ham en masse opmærksomhed, blandt andet på de sociale medier, hvilket vi kigger mere på nedenfor.

Damerne

Bilzerian er på mange måder en kontroversiel personlighed, hvilket blandt andet er kommet til udtryk ved hans mange posts på Instagram, hvor der er kvindelige bekendtskaber med, og hvor de færreste er i tvivl om, at Bilzerian lever et jetsetterliv med masser af penge. Det har ofte været billeder eller videoer, hvor han ganske tydeligt er omgivet af smukke kvinder, og han har aldrig haft noget problem med at gå lige til stregen, når det kommer til den slags.

Bilzerians veltrænede krop, store skæg, smilende ansigt og sjove attitude har givet ham mange millioner fans verden over, og selvom han har en kæreste, virker det ikke til at få ham til at holde igen med at poste andre damer omkring sig. Kæresten, Sofia Barvaly, virker dog også ganske indforstået med denne mediestrategi.

Der er ingen tvivl om, at det er ganske langt over normalen, at en pokerspiller har mere end tyve millioner følgere på en Instagram-profil, men det skyldes selvfølgelig i mindre grad poker end alt det andet, han viser frem. Faktisk er han nærmere livsstilsblogger, som viser sit liv med rejser, alkohol, fester, våben, luksuriøse sager og damer frem til offentligheden, som bider på i stor stil. Klik her for at blive klogere på den farverige pokerspiller.

Hvad er sandheden? 

Selvom Dan Bilzerian udadtil lever et voldsomt spændende liv, så stiller mange spørgsmål ved, om det nu virkelig også er sandheden om ham. Det er nemt at sætte en masse ting op på sociale medier, men er hans liv nu også så perfekt og problemfrit, som det fremstår. Svaret kommer vi selvfølgelig nok ikke til at kende til fulde grad, men det er forståeligt, at nogle har sin tvivl.

Mange sætter tvivl ved, om han nu også har vundet alle de mange millioner på netop poker, som han selv påstår. Spørgsmålet er så, hvor de mange penge så skulle komme fra, for man kender ikke umiddelbart til en anden millionindtægt fra hans side.

Han har selv tidligere fortalt, at han har en formue på omkring 100 millioner amerikanske dollars, og at halvdelen er anskaffet gennem pokergevinster. Det er dog tvivlsomt, om det er da sandt, da han i så fald skulle være en af de absolut mest vindende spillere i en periode.

Da Bilzerian slet ikke deltager ved de allerstørste turneringer, tvivler mange på, at hans udtalelser kan være sande. Det er nemlig ganske svært at rage så mange penge til sig, hvis man ikke også spiller ved de turneringer, hvor millionerne flyder. Meget tyder altså på, at hans historier er krydrede en hel del, men spørgsmålet er, om han ikke også har vundet på disse historier. De mange millioner følgere gør ham til en promoveret person, og han har uden tvivl også tjent mange penge gennem denne specielle form for branding af sig selv.