Det går hurtigt i streamingens verden, og nu sker der altså igen noget nyt, for nu er streamingtjenesten Max klar i Danmark.

Det er Warner Bros. Discovery, som står bag, og streamingtjenesten afløser HBO Max med dobbelt så meget indhold og premieren på for eksempel “Dune: Del 2” fra start, mens der også er et hav af andre storfilm, TV-serier, Discovery-serier og endda også sport fra Eurosport på programmet.

Det er en ret komplet pakke.

SE MERE HOS MAX

3 forskellige pakker og sport

Så er spørgsmålet selvfølgelig, hvilken pakke du skal springe på. Det er vel et spørgsmål om behov og budget.

Men herunder kan du se muligheder og priser:

Basis med reklamer – 79 kr. per måned

Her slipper du med den billigste abonnementspris, men til gengæld må du finde dig i reklamer i on-demand indhold. Det er muligt at streame indhold på to enheder på samme tid i Full HD.

Standard – 119 kr. per måned

Her undgår du reklamer, og du kan streame indhold på to enheder på samme tid i Full HD, mens det er tilladt at have op til 30 downloads til at se offline.

Premium – 149 kr. per måned

Her får du Full HD eller 4K med Dolby Atmos, hvis det er tilgængeligt, og du kan streame indhold på op til 4 enheder på samme tid, mens det er tilladt at have op til 100 downloads til at se offline. Og så er der live streaming af Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Discovery Channel, TLC og ID.

Sport – 40 kr. per måned

Med abonnementstillægget Sport får du adgang til dækning af sportsbegivenheder som Grand Slam-tennis, cykelsportens Grand Tours, Le Mans og live-kanaler Eurosport 1 og Eurosport 2. Sport sælges som et tillæg til de øvrige abonnementer.

SE MERE HOS MAX

Nu er streamingtjenesten Max klar i Danmark


Se andre seje sager om: , ,