Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Jeg er vild med at se TV-serier, så det bliver til en del streaming. Især i disse Corona-tider, hvor der ikke er meget andet at lave.

Her har jeg så en regel om, at hvis ikke den fænger efter to afsnit, så lukker jeg ned og bevæger mig videre til den næste. En af de TV-serier der fangede mig fra første sekund og bare fortsatte med at være fed hele vejen gennem de 10 afsnit i første sæson er “Gangs of London”, så den får altså lige et tip i din retning.

Men hvorfor er den så god?

Det fortæller jeg længere nede, men først kan du jo lige tjekke traileren.

Jo, “Gangs of London” er rå, brutal, nervepirrende og gennemført. Simpelthen. Det er en gangster-serie, når den er bedst. Vi følger magtkampen mellem de internationale bander i London, mens der også er små afstikkere til bipersoner i handlingen, som er med til at give den noget originalitet og kant.

Historien er godt skrevet, fordi du hele tiden er spændt på at få afsløret nye detaljer i rigtig krimi-format. Og så er det bare ekstra fedt, at der er nogle helt syge slåskampe, hvor der bliver skruet helt op for kreativiteten med våben som dartpile, kødøkser og et arsenal af skydevåben, der kan gøre specialstyrkerne misundelige.

Apropos, så er der et dansk islæt i serien med Laura Bach og Mads Koudal, der som medlemmer af The Danish Militia smadrer fuldstændigt igennem som en hensynsløs gruppe lejemordere. Der er i hvert fald ikke sparet på action-budgettet, og soundtracket binder det hele perfekt sammen.

Nå, men du kan jo selv se, hvad jeg mener, for “Gangs of London” er klar til streaming hos C More LIGE HER.

Se den sejeste gangster-serie på dansk streaming

C More er et overflødighedshorn af seje serier og film

Hvis du ikke i forvejen har et abonnement til C More, er der mange andre grunde end “Gangs of London” til at komme i gang. Streamingtjenesten er stærkt kørende med krimier og har generelt de største og mest populære serier.

Vi nævner i flæng:

Condor

Fed spion-serie med dobbeltagenter og et kæmpe terrorangreb, der lige skal optrevles.

Yellowstone

Kevin Costner er cowboy, og der er masser af mandehørm på ranchen.

Waco

TV-serien om FBI-blamagen, hvor 86 mennesker mistede livet.

Mr Mercedes

En psykotisk seriemorder driver gæk med Brendan Gleeson. Serien er i øvrigt baseret på en bog af Stephen King, så der er noget pondus bag.

Catch-22

George Clooneys skøre TV-serie om paradokset, hvor man vælger forkert lige meget hvilken løsning man vælger.

The Office

Den absurd sjove serie, alle bør se minimum én gang.

Det er bare et lille udpluk. Du kan hoppe direkte videre til C More og se hele udvalget LIGE HER.

Se den sejeste gangster-serie på dansk streaming


Se andre seje sager om: , ,