Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Skal der være fest, så lad der være fest, og her er Storekugler.dk danmarksmester i at levere alt det sjove udstyr til både private og virksomheder, når der skal skrues helt op for de sjove oplevelser.

Det betyder altså, at du kan få leveret aktiviteter som Bumper Balls, Shuffleboards, Lasergames, Bowcombat, Mega Dart og meget mere til netop din begivenhed og sikre oplevelser, du aldrig glemmer.

Her i artiklen kigger vi nærmere på de mange muligheder.

SE MERE HOS STOREKUGLER.DK

Et slaraffenland af action events

Det er lige meget, om du skal holde en fed polterabend, firmafest, en børnefødselsdag med aktiviteter for ungerne eller bare en sjov dag med vennerne.

Storekugler.dk leverer udstyret til at få så meget sjov som muligt ud af eventet.

Det har vi selv prøvet her på Mandesager-redaktionen, da vi for nylig var mediepartner på The Whisky N Rum Show i Forum, der er nordens største spiritusmesse med Whisky og Rom, for her leverede Storekugler.dk Shuffleboard, Minigolf og udstyret til en omgang Slå søm i blok. Det hele spillede bare, og gæsterne var vilde med de sjove spil.

Her gik vi altså efter stille og rolig underholdning, men der er også mulighed for at skrue helt op for gassen.

Der er nemlig en hel række sjove og actionfyldte events, som du kan se LIGE HER, og så er det ellers bare med at strikke det hele sammen efter dine egne præferencer. Det hjælper Storekugler.dk dig selvfølgelig også med, for de har kæmpe erfaring med alt det praktiske.

Storekugler.dk

Og der er masser af muligheder for at have det sjovt.

Her kan du for eksempel fyre op for konkurrenceniveauet med en actionfyldt omgang Lasergames, hvor I skal kæmpe mod hinanden, og der er plads til 10 spillere ad gangen. Det er sådan noget der virkelig giver sved på panden, og så er det mega sjovt.

Det gælder også for Bowcombat, hvor I kæmper med bue og pil, eller det hylende morsomme Bumper Ball. Her kravler I ind i store oppustelige kugler og spiller fodbold. Det fede er jo så, at I er omgivet af en slags airbag, så I kan støde ind i hinanden uden at komme til skade, og det er virkelig grineren.

Og hey, da Storekugler.dk startede tilbage i 2014 var det med Bumper Ball som hovedattraktionen, og det er også her, navnet kommer fra. Ja, så ved du det.

SE MERE HOS STOREKUGLER.DK

Storekugler.dk

Festpakker til netop dit event

Du kan selvfølgelig booke de enkelte aktiviteter efter behov. Det kan jo være, at du udelukkende er interesseret i at prøve Bumper Balls, og så er det nok.

Men Storekugler.dk har faktisk gjort det ret let at arrangere et komplet event, for de har samlet en række pakker, som du får det fulde overblik over LIGE HER.

Her er der altså tænkt over temaet, og du sparer desuden mindst 20% med et pakketilbud.

Så er spørgsmålet bare, om det skal være helt nede i tempo med Hyggepakken, den skal have maks gas med Actionpakken eller den står på kalas for de små med Børne Favoritpakken. Lige meget, hvad du vælger, så er pakken skræddersyet til netop dine behov, og det sikrer altså et fedt event for dig og dine gæster.

Det er da ret genialt til teambuilding, polterabends, mandeaftener, havefester, børnefødselsdage eller egentlig hvad som helst, der bare skal levere en sjov dag i godt selskab. Uanset om du er på udkig efter en action-packed dag med vennerne, eller bare vil leje kvalitetsudstyr til dine næste fest eller event, leverer Storekugler.dk varen.

SE MERE HOS STOREKUGLER.DK

Storekugler.dk


Se andre seje sager om: