Tilbage i dagene skulle man ud i kilden og ned til den lokale købmand eller kiosk for at oddse, men sådan er det slet ikke længere. Nu kræver det rent faktisk ikke meget mere end en mobiltelefon samt en internetforbindelse for at give den gas med sportsbetting. Det betyder, at du både kan oddse hjemme fra din sofa, og mens du er på farten. Men hvor får man egentlig den bedste spiloplevelse på sin mobiltelefon? Vi har foretaget en stor test og vil komme med vores resultater i denne artikel.

Vi startede med den statsejede spiludbyder Danske Spil. Deres Oddset-app blev kåret til Danmarks bedste mobilplatform af BetXpert i 2016, og den er bestemt også blandt vores favoritter. Alt er nemt og ligetil, og du kan lynhurtigt finde lige præcis det, som du leder efter. Du har endda også muligheden for at streame udvalgte opgør fra den spanske La Liga og den italienske Serie A. Derudover byder de også nye kunder velkomne med en betting bonus på op til 500 kroner.

En af de helt nye spillere på det danske marked er den svenske spiludbyder Bethard. Med superstjernen Zlatan Ibrahimovic som frontperson er intet overladt til tilfældighederne, og det kan man også mærke på deres app. Selvom den stadig er i sit startstadie, så er der stadig styr på sagerne. Her finder du tit og ofte de højeste odds på de største europæiske fodboldligaer, og der er ingen risiko for at blive limiteret, hvis du er en vindende spiller. Deres bonus er dog ikke blandt de bedste på markedet, men det er til at leve med, da produktet er fremragende.

Vi er dog overhovedet ikke i tvivl om, hvor du får den klart bedste spiloplevelse på din mobiltelefon. Verdens største bookmaker bet365 har således udviklet en spektakulær spilplatform, hvor man virkelig kan finde alt mellem himmel og jord. Samtlige store sportsgrene kan du streame og spille på, mens det også er nemt og smertefrit både at indsætte og udbetale penge til og fra din bookmakerkonto. Hele processen er strømlinet ned til mindste detalje, og det er ekstremt sjældent, at man løber ind i et problem. Selv hvis det skulle ske, så sidder deres kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at hjælpe dig alle ugens dage. Sidst men ikke mindst modtager du endda også en stor velkomstbonus, når du opretter en konto hos bet365.

Så er du simpelthen i gang og klar til at spille. Det er da nemt.


Se andre seje sager om: