Skrevet af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Nu har du muligheden for at komme med på den fede køretur, når der er forpremiere på Biler 3 d. 26. august i Falkoner Biograf på Frederiksberg.

Jeg vil selv repræsentere Mandesager.dk og troppe op med min to et halvt årige søn, og vi glæder os helt vildt. Især den lille knægt, for han er TOSSET med biler. Det hele starter lørdag d. 26. august kl. 13.00, hvor vi lægger ud med lidt snacks og noget lækkert at drikke, og her er der mulighed for at prøve en racerbane med biler fra Biler-tegnefilmene, et lykkehjul med fede præmier og få taget billeder med ungerne sammen med Duracell-kaninen. Det hele er nemlig arrangeret i fællesskab med Duracell og Disney, så der er fedt legetøj og masser af strøm til at gøre det hele levende.

Efterfølgende følges vi ad til den eksklusive forpremiere på Biler 3, hvor der selvfølgelig også bliver sørget for forsyninger, og det hele slutter klokken 17.00.

Hvis du kunne tænke dig at komme gratis med til eventet, udlodder vi 5 x 4 billetter, så du kan tage familien med.

Det eneste du skal gøre for at deltage er at skrive HAPS i kommentarfeltet herunder eller gå til OPSLAGET PÅ VORES FACEBOOK-SIDE og skrive HAPS. Så er du med i lodtrækningen om billetter til VIP-arrangementet.

Vi finder de heldige vindere søndag d. 20. august kl. 18.00 og giver dem besked direkte på Facebook.

DURACELL_pose_0131_Bunny_running_with_Dickie_remote.psd_JPG_High-Res_300...