Jeps, det er måske den mest episke scene fra hele Star Wars sagaen, og nu kan du simpelthen genskabe den i LEGO.

Og du behøver ikke engang bruge Kraften, for du skal bare samle de 807 dele – så er du godt kørende.

LÆS OGSÅ:

[visual-link-preview encoded=”eyJ0eXBlIjoiaW50ZXJuYWwiLCJwb3N0IjoyMzQwNTgsInBvc3RfbGFiZWwiOiJJbmRsw6ZnIDIzNDA1OCAtIExFR08gZXIga2xhciBtZWQgZW4gbnkgdWRnYXZlIGFmIEVsZG9yYWRvIEZvcnRldCIsInVybCI6IiIsImltYWdlX2lkIjoyMzQwNjEsImltYWdlX3VybCI6Imh0dHA6Ly9tYW5kZXNhZ2VyLmRrL3dwLWNvbnRlbnQvdXBsb2Fkcy8yMDIzLzA2L0xFR08tZXIta2xhci1tZWQtZW4tbnktdWRnYXZlLWFmLUVsZG9yYWRvLUZvcnRldF8xLmpwZyIsInRpdGxlIjoiTEVHTyBlciBrbGFyIG1lZCBlbiBueSB1ZGdhdmUgYWYgRWxkb3JhZG8gRm9ydGV0Iiwic3VtbWFyeSI6IiIsInRlbXBsYXRlIjoidXNlX2RlZmF1bHRfZnJvbV9zZXR0aW5ncyJ9″]

Sættet hedder helt officielt  Diorama med Kejserens tronsal. Diorama er græsk, en sammentrækning af dia og horama, der betyder gennemsyn, og det er i bund og grund en tredimensionel virkeliggørelse af en scene.

I dette tilfælde er det altså den legendariske scene fra Star Wars, hvor Luke Skywalker og Darth Vader har deres dramatiske lyssværdsduel. Her får du så også autentiske Dødsstjerne-detaljer og selvfølgelig minifigurer af Luke Skywalker og Darth Vader, mens Kejser Palpatine også følger med.

Det er ret lækkert, og sættet er klar i LEGO-Shoppen lige nu.


Se andre seje sager om: ,