Dette indhold er sponsoreret.

Når man er en mand i sin bedste alder, kan man nemt komme til at overveje, hvad der egentlig gør en til den, man er. Mange oplever identitetskriser, både når de runder de 25, men også når de runder de 50. Det er den slags pejlemærker, der får en til at overveje, hvem man egentlig er, og om man opnår de ting, som man går og drømmer om. Der er intet værre end at føle, at man minder om alle andre. At man blot er endnu en mand i rækken af kedelige, basale mænd, som går lidt op i fodbold og måske kan snakke en smule med om biler. Du kan hjælpe dig selv gennem din identitetskrise med en hobby, der skiller sig ud fra mængden. Herunder har vi samlet nogle forslag til, hvilke fritidsaktiviteter du kan give dig i kast med. 

Strik er ikke kun for kvinder

Du kan opsøge The Fiddlery, hvor du kan deltage i strik på Østerbro. Før du går helt i baglås, så træk lige vejret et par gange. Selvom strik oftest forbindes med kvindelige hobbyer, så er der intet, der står i vejen for, at mænd også kan give sig i kast med denne fritidsaktivitet. Der er også rig mulighed for at deltage i fællesskaber omkring strik. Udover at du får øvet din finmotorik, og du nemt kan lave personlige gaver til dine nærmeste, så er der også en række identitetsmæssige fordele ved at strikke som mand. Du viser andre, at du hviler i dig selv og ikke er bange for at skille dig ud fra mængden. Derudover kan du møde mange søde mennesker i de kreative fællesskaber, som du ikke ellers ville have mødt. 

Dans gør alle glade

Her er der igen tale om en fritidsaktivitet, som de flest mænd løber skrigende bort fra. Det er der dog ingen grund til. Dans kommer nemlig i mange forskellige former, så der skal også nok være en version, som tiltaler dig. Du kan prøve lidt forskelligt som eksempelvis Zumba, pardans, square dance eller lignende. Dans gør én glad i låget, og man kan få et helt nyt forhold til sin krop og bevægelse. Det er noget, man kan give sig i kast med, uanset om man har danset før eller ej. Du skal bare give dig hen til det og så ikke være bange for at se fjollet ud. 

Syng dig videre i livet

Hvis man er gået lidt i stå, kan det give fornyet energi hos både mænd og kvinder at tilmelde sig et kor. Det er ikke aldersbestemt, kønsbestemt eller niveaubestemt, for der findes så mange forskellige slags kor, at der nok skal være et, der passer lige præcis til dig. At synge sammen med andre kan være en magisk oplevelse. Hvis du endnu ikke har prøvet at være en del af et kor, så prøv det af, før du afviser muligheden. Det er nemlig en helt ubeskrivelig følelse, som man næsten bliver afhængig af, når først man har prøvet det.