Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Guld er guld værd. Ja, så enkelt kan det siges, men der er faktisk mange fordele ved ædelmetallet, som gør det til en ekstremt populær investering lige nu. Prisen for guld er for eksempel steget knapt 20% det seneste år, mens renterne i bankerne er faldet – og endda i flere tilfælde er negative.

Hvis du derfor er på udkig efter en alternativ investering, kan du hos danske Sero Guld købe guldbarrer fra 1 gram og helt op til 1 kilo, mens de også har guldmønter og guldsmykker i sortimentet.

Her i artiklen kigger vi på fordelene ved at investere i guld, og vi guider dig til, hvordan du kommer i gang

Sero Guld

Fordelene ved at investere i guld

Der er mange muligheder derude, når det handler om at placere sin formue, men i disse tider er de traditionelle muligheder ikke specielt attraktive.

Det er investering i guld til gengæld.

Modsat den dalende tillid til aktier og obligationer, samt de negative renter i bankerne, er guldpriserne steget betragteligt med et godt afkast til følge. Guldpriserne stiger nemlig typisk, når verdensøkonomien er usikker, og det må man sige er tilfældet lige nu, hvor Covid-19 hærger hele kloden.

Det er selvfølgelig hele performance-aspektet, hvor du søger et afkast, og her ligger guld aktuelt lunt i svinget. Så er der alle de andre fordele.

Guld bliver ikke påvirket af inflation, og du beholder din købekraft over tid, fordi det reelt set er penge, som ikke bliver påvirket negativt af negative renter eller forringet købekraft.

Sero Guld

Det er let at komme i gang

Det er egentlig det oplagte valg, hvis du for eksempel skal have gang i en børneopsparing til børnene eller børnebørnene – eller hvis du leder efter en sikker opsparing til dig selv.

Hos Sero Guld kan du komme i gang for lidt over en plovmand med en guldbarre på 1 gram, og du kan få guldbarrer på helt op til 1 kilo, som koster over 400.000 kroner. Skulle du mere være en sølv-mand, har de også dette på programmet med både sølvbarre og sølvmønter.

Du kan se deres udvalg LIGE HER.

Og bare rolig, du behøver ikke en doktorgrad i økonomi eller andre forudsætninger for at komme i gang. Det er ligetil, og Sero Guld guider dig gerne hele vejen.

Sero Guld

Du kan også sælge dine guld- og sølvsmykker

Nu har vi jo lige slået fast, at guld er en sikker investering, og det betyder også, at det er let at omsætte. Hvis du for eksempel har gamle smykker eller arvestykker liggende derhjemme i skuffen, kan du derfor nemt omsætte dem til rede penge.

Du kan møde personligt op hos Sero Guld med dine værdigenstande, og så får du dem vurderet og solgt med det samme.

Du kan også sende dit guld og sølv til dem, hvorefter det bliver vurderet, og så kan du tage stilling til, om du vil sælge det til dem.

Processen er lige ud ad landevejen. Du udfylder deres formular, og så modtager du en pakkelabel, som du sætter på din forsendelse, så den kan komme frem uden udgift for dig. Guldet eller sølvet bliver vurderet straks efter modtagelsen, og accepterer du tilbuddet, får du overført pengene til din konto med det samme.

Hey, du kan også beholde dine ædelmetaller lidt længere, men skal du absolut have penge i lommen, er det her en smart løsning.