Denne artikel indeholder sponsoreret reklame. 

Sommeren er forbi, og de kolde efterårs- og vintermåneder nærmer sig. Snart falder bladene af træerne, og det bliver tidligt mørkt udenfor. Men frygt ej. Efteråret betyder nemlig også starten på en masse fede releases, når det kommer til tv-serier, videospil og andet underholdning. I denne artikel kan du læse om tre udgivelser, som kan holde vinterdepressionen væk og humøret i top. 

FIFA 20 sparker efteråret i gang

En af de helt store årlige begivenheder for fodboldelskere er, når EA Sport lancerer deres årlige udgave af spilserien FIFA. I år hedder spillet FIFA 20, og det kan findes i butikkerne fra slutningen af september måned. Ligegyldigt om du er en dedikeret FIFA-gamer, eller typen som kun spiller med vennerne, vil du helt sikkert komme til at prøve kræfter med FIFAS nye udgivelse. I år er der desuden en række nye spilfeatures. Du kan eksempelvis spille streetfodbold fra adskille underground-lokationer fra rundt omkring i verden samt prøve nye og mere avancerede måder at sparke frispark og straffespark.

Udgivelsen af FIFA 20 betyder måske også, at du kommer til at køre dit strøm- og internetforbrug en smule op i løbet af de næste par måneder. Derfor kan du med rette overveje at finde et billigere og mere fordelagtigt selskab, der kan forsyne dit el- og internetforbrug. Iværksætteren, Mads Andreas Olesen, og resten af Blue Energy har gennem flere år leveret klimavenlig strøm til fordelagtige priser, hvorfor selskabet kunne være en god mulighed for dig. 

Den nye iPhone har ramt markedet

Og så blev det også tid til, at Apple lanceret en ny iPhone. Denne gang hedder den iPhone 11, og telefonen kan fås i tre forskellige slags udgaver: iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Max. 

Så er du iPhone entusiast, har du her et nyt legetøj, som du kan bruge efterårs- og vintermånederne på at savle over. Det er især på kameraet, at iPhone 11 skiller sig ud fra de foregående iPhones. Her fås iPhone 11 Pro blandt andet med en 5,8 tommer Super Retina OLED-skærm, mens storebroderen Max er oppe på hele 6,5 tommers kamera. Desuden har det nye kamera et triple-kamera-setup, hvilket gør, at billederne og videoerne skulle blive endnu flottere og skarpere i kvalitet. 

Det er nu, at streamingtjenesterne går amok

Streamingtjenesterne ved det godt. Det er nu, at vi ikke ønsker at være udenfor længere. Det er nu, at vi hellere vil sidde med en varm drik og se TV i stuen. Derfor er det også nu, at de skal slå til. Derfor er det steder såsom Netflix, Viaplay og Max du skal holde et vågent øje med i løbet af de næste par måneder, når det kommer til nye tv-serier, film og meget andet.

Netflix udkommer eksempelvis med tv-serierne “The Spy”, “The I-Land”, “Skylines” og mange flere i løbet af september måned, mens Viaplay havde den nyeste sæson af “American Dad” klar allerede fra begyndelsen af denne måned. Derudover vil du også kunne finde mange nye, spændende dokumentarfilm på de forskellige streamingtjenester, hvis du holder et vågent øje.