Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Det er svært at argumentere imod, at julen ofte bliver noget hektisk. Der skal være tid til at købe julegaver, være sammen med venner, familie og kollegaer. Ofte bliver man budt til forskellige julefrokoster, og tiden bliver knap. Det kan være svært at vælge, om man skal nedprioritere nogle af festerne, eller om man skal ræse rundt for at købe alskens julemad. I virkeligheden behøver du slet ikke at vælge, for du kan afholde en lækker julefrokost på restaurant uden at røre en finger.

Lækker julefrokost på restauranter hos Madklubben

Det bliver faktisk ikke nemmere for dig at afholde en hyggelig, dejlig og skøn julefrokost med din familie, dine kollegaer eller dine nærmeste venner. Du kan læne dig trygt tilbage, og ikke røre en finger inden selve frokosten andet end at ringe til madklubben, og bestille bord.

Til julefrokoster ved madklubben står tjenerne klar med lækker julemad, juleøl og snaps i hyggelige rammer. Du kan frit vælge mellem madklubbens restauranter, og mon ikke der er en, som du finder særligt hyggelig heriblandt. Restauranterne er fordelt i København, Aarhus og Esbjerg. Maden spænder vidt og bredt, men passer selvfølgelig ind i forhold at afholde julefrokost. Se mere på hjemmesiden, hvor du kan besøge de forskellige restauranter, og se deres egne menukort. Du kan f.eks. få ris al la mande, and og trøffel, rørt anderilette og confiteret og grillet andelår.

Brug tiden på de ting, der er vigtige i julen

Ved at holde en lækker julefrokost på restaurant, får du frigivet en masse tid midt i juleræset. Prøv at overveje hvor meget tid, du bruger, når du holder julefrokost. Du laver indkøbslisten, handler ind i en butik fyldt med mennesker. Det går de første par timer da med. Så rydder du op, gør rent og dækker bord. Du står i køkkenet i endnu flere timer for at lave de mange retter, som en traditionel julefrokost tilskriver.

Herefter har du en hyggelig aften, hvor du nok egentligt er lidt træt allerede, pga. de mange timer i køkkenet. Gæsterne forlader dit hjem, og så står du med opvask, oprydning og rengøring.

Ved at holde festen på restaurant, bliver alle de her ting klaret for dig. Du kan nyde en god aften i godt selskab, hvor du har masser af overskud. Du er hverken træt inden, eller stresset undervejs, fordi du ved, at alt er klaret for dig. Det kan være, at du skal bruge den overskydende tid, til at lave flere julehjerter sammen med børnene, bage pebernødder, drikke gløgg og spise æbleskiver? Mulighederne er mange, når du overlader det sure arbejde til madklubbens restauranter. Brug tiden fornuftigt, besøg venner og familie, køb en ekstra julegave, og hyg dig mere i julen.