Dette indhold er sponsoreret

EM er lige på trapperne, og forventningens glæde er efterhånden ikke til at skjule længere rundt i det danske land. Vi er normalt et land, der følger trofast med, når det danske landshold spiller sine kampe, men i år bliver det altså en dansk folkefest udover det sædvanlige. Ikke nok med, at vi har været nødsaget til at vente et år ekstra på EM på grund af den verdensomspændende Corona-pandemi, så er EM også noget særligt for os danskere i år. Som du måske har hørt, så bliver nogle af kampene i slutrunden netop afviklet i vores allesammens elskede Parken i København, hvilket gør EM 2021 til en unik sportsbegivenhed for os danskere. I denne artikel vil vi derfor sørge for, at du føler dig klar og parat til EM’s kampstart, som er lige om hjørnet.

Hav styr på kampprogrammet

EM løber af stablen den 11. juni 2021 og varer helt indtil den 11. juli 2021 efter at være blevet udskudt fra sommeren 2020. Kampprogrammet er derfor lige blevet skubbet en dag tilbage, så det er vigtigt, at du holder dig opdateret på, hvordan det komplette kampprogram em 2021 ser ud for den kommende måned. Hvis du gerne vil sikre dig, at du ikke går glip af nogle af Danmarks tre puljekampe, så er det en god idé at sætte kryds i kalenderen, så du ikke kommer til at dobbeltbooke dig selv. Inde på sportbonuskode.dk kan du se datoer, tidspunkt og endda også hvilke tv-kanaler, der viser Danmarks kampe, så du kan forberede dig både mentalt og fysisk, og så du kan sidde klar med kolde forfriskninger, når kampene fløjtes igang. 

Find frem til storskærmene

Det kan selvfølgelig også godt være, at du er én af de yderst heldige, der har fået billet til Parken, men der er nok størst sandsynlighed for, at du er nødsaget til at følge med bag skærmen ligesom os andre. Men det behøver ikke at være en nedgradering at se kampene på skærmen, for der er netop lige blevet givet grønt lys til, at vi danskere igen må samles om storskærme om tre ugers tid, når EM skydes igang. Der har nemlig været usikkerhed om, hvorvidt såkaldte fodboldfester ved storskærme kunne afholdes på grund af de nuværende forsamlingsrestriktioner. Heldigvis åbnes der nu op for, at udendørs fanzone-arrangementer kan hæve sektioneringskravet for stående publikum til 500 mennesker, hvilket er rigtig gode nyheder for os fodboldfans. Det hele afhænger selvfølgelig af, at pandemien ikke når at bevæge sig i den forkerte retning igen inden for de næste par uger. Men hvis det hele går som planlagt, så er det altså en god idé at begynde at undersøge, hvor der bliver sat storskærme op i netop din by.