Nu til dags er det utroligt svært at finde sig en partner, da de fleste opsætter urealistiske kriterier og krav, som er umulige for folk at opfylde. Men vi ved også, at man ikke har kontrol over, hvem man forelsker sig i, og der er derfor mange muligheder for at finde sig en partner alligevel. Vi bringer dig her vores bedste tips og tricks til, hvor og hvordan du kan finde kærligheden.

Tag til sociale arrangementer
Du finder aldrig den helt store kærlighed, hvis du skærmer dig af fra omverdenen, og ikke giver dig selv muligheder for at møde nye mennesker. Det er derfor en god ide at deltage og socialisere til diverse arrangementer, du bliver inviteret til. Hvem ved om hun tilfældigvis befinder sig samme sted, som dig?
Et godt socialt arrangement at deltage i er singlekluber. Singlekluber findes i hele landet, og konceptet går ud på at tage på cafe et antal gange om måneden med nogle singler. Det er den perfekte mulighed for at møde nye mennesker.
Et andet godt råd til sociale arrangementer, er at tage udgangspunkt i dine interesser. Hvis du fx interesserer dig for fodbold, så tag ud og se nogle fodboldkampe, og så er der en stor mulighed for, at du kan møde en potentiel partner, du har et interessefællesskab med.

Så slå dig løs og deltag i sociale aktiviteter. Det virker oftest mere naturligt, når du møder folk i virkeligheden end på de sociale datingsapps.

Tag initiativ
Det er ikke nok kun at deltage i de sociale arrangementer. Du er nødt til at tage initiativ og snakke med nogle af de kvinder, du møder. Hvis du snakker med en pige, som du kan mærke du har kemi med, skal du endelig ikke tøve med at invitere hende ud, da det er den bedste måde at lære hende at kende på, og det behøver slet ikke at være dyrt. På Early Bird kan du finde en lækker restaurant på Amager, hvor du kan nyde en dejlig middag til 1/3 af den oprindelig pris.

Vær tålmodig
Personer nu til dags har urealistiske høje krav til deres kommende partner, og det kan derfor være umuligt at finde en person, der lever op til alle sammen. Så reflekter over de ting du vægter højest ved en mulig partner, og gå efter det. På den måde breder du din søgen ud, og du har en større chance for at finde en partner. Så pas på med at dømme folk på deres førstehåndsindtryk, men vent til du har et ordentligt bedømmelsesgrundlag efter minimum 3 dates. På 2. og 3. date kan man snakke på en meget dybere og følelsesmæssigt niveau, og det er her folk sommetider kan overraske. 

Alternative måder at finde kærligheden på

Hvis du adskillige gange ikke er lykkedes med ovenstående tips, og du virkelig mangler noget samvær, skal du måske tænke i nogle helt andre boldgader. I takt med den nye teknologi, er der kommet en ny dille indenfor dating, og det er dogging.
Hvis du ikke er så bekendt med begrebet dogging, så er det inspireret af den måde hunde parrer sig med fremmed hunde i det fri. På samme måde kan mennesker finde sammen med andre fremmede og dyrke sex med dem på offentlige pladser.
Hvis du er frisk på det, er dette også en måde hvorpå du kan møde nye mennesker, og måske endda ende med at blive forelsket. 

Jeg håber denne guide gav dig et bedre indblik i hvor og hvordan du kan forbedre dine chancer for at finde kærligheden. På gentlemand.dk kan du få flere tips og tricks til hvordan du bliver en ægte gentlemand i kvindernes øjne.


Se andre seje sager om: