Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Eeeendelig er det weekend. Det betyder afslapning, og det er nu, du kan lade op til næste arbejdsuge. Men hvordan får du slappet max af, så du er max klar til ugen? Vi giver et par gode tips til, hvordan du kan få koblet helt af og trukket vejret helt ned i maven. 

Netflix er din ven

Hvis du ikke allerede har dig en Netflix-konto så… Okay vent. Hvem prøver vi at narre? Selvfølgelig har du det (eller også bruger du stadig din ekskærestes konto i al hemmelighed). Netflix er din bedste ven i weekenden. Smæk den serie på, du så længe gerne vil have set, og læn dig godt tilbage med en skål nylavet og saltede popcorn. Men det er ikke helt lige meget, hvad det er, du sidder i. Skal du have ekstra luksus så køb dig den bedste elevationsseng for din ryg. En sådan seng skåner din krop, da den kan justeres og tilpasses perfekt til dine behov. Du får fuld komfort, mens du slapper max af.

Fordyb dig i noget interessant

En god måde at slappe af på i weekenden er også at fordybe sig i noget, som man interesserer sig for. Det kunne for eksempel være at læse en god bog. En krimi slår aldrig fejl. Hvis du har en hobby, er det nu, du har tid til at fordybe dig i den og dyrke den. Måske er du vild med at sejle i havkajak. Eller måske har du en passion for cykling. Hvis dette er tilfældet, kan du koble helt af ved at nyde bølgen blå eller nyde de asfalterede landeveje ude i det fri. På denne måde kommer du helt ned i kroppen og mærker den friske vind i ansigtet. Slip den forgangne uges bekymringer og prøv at være i nuet. Lige nu og her. 

Træk stikket 

Weekend betyder ikke blot afslapning men også skærmfri tid. Nok kan man slappe af med film og instagram. Men skal du give dit hovede helt fred, skal du også tage lidt tid uden de mange distraherende skærme. Du kan starte i det små. Prøv at lægge din telefon fra dig i en halv eller hel time til at starte med. Læg den i et andet rum, mens du står og laver mad eller sidder og læser den gode krimi, som du havde fundet frem. Ved at mindske din skærmtid kan dette også påvirke din søvn positivt, fordi eksponering af “blå” lys er mindre. Så kan du også få udsovet, så du er klar til næste uge.