Denne artikel indeholder sponsorerede links.

New York er en by, der har det hele. Uanset om du er til imponerende skyskrabere, et pulserende natteliv, verdensberømte museer eller en mangfoldig kultur, er New York det perfekte rejsemål. Der er dermed utallige grunde til at besøge New York, og uanset om det er din første gang, eller om du har været der før, vil du altid finde noget nyt og spændende at opleve.

Men hvad skal du lave, når du er afsted? Læs med her og bliv klogere på, hvordan du får den ultimative drengetur til “The Big Apple”.

Se en Rangers kamp

Når du besøger New York, kan du med fordel overveje at se en kamp med Rangers. Du gør klogt i at købe rangers billetter i god tid på forhånd, så du kan være sikker på, at de ikke når at blive udsolgt. Rangers er et professionelt ishockeyhold, der spiller i NHL (National Hockey League). De spiller deres hjemmekampe i Madison Square Garden, som er en ikonisk sportsarena i Midtown Manhattan. At opleve en Rangers kamp er en fantastisk måde at opleve den energi og spænding, der er forbundet med ishockey i USA.

Tag på sportsbar

New York er kendt for at være hjemsted for mange sportsfans, og der er et væld af sportsbarer, hvor du kan se dine favorithold spille live på storskærmene. En populær sportsbar i New York er “The Ainsworth”, der har flere filialer rundt omkring i byen. Her kan du nyde en kold øl eller en lækker cocktail, mens I følger med i kampen. Der er ofte en livlig stemning, og det er en fantastisk måde at møde lokale sportsentusiaster og dele oplevelsen med dem. En anden kendt sportsbar er “Brother Jimmy’s BBQ”, der er kendt for sin autentiske amerikanske BBQ og hyggelige stemning. Her kan du nyde lækker mad og drikkevarer, mens I hepper på jeres yndlingshold.

Tag en kajaktur på Hudsonfloden

Når du besøger New York, kan du tilføje noget spænding til din rejse ved at tage på en kajaktur på Hudsonfloden, der har en unik historie. En kajaktur på floden er en fantastisk måde, hvorpå du kan opleve byen fra en anderledes vinkel og nyde den smukke natur. Du kan leje en kajak og udforske floden på egen hånd eller deltage i en guidet tur, hvor du kan lære om områdets historie og seværdigheder. Uanset om du er nybegynder eller mere erfaren, er der muligheder for alle niveauer. Så tag på en kajaktur på Hudsonfloden og skab minder for livet under jeres besøg i New York.

Se New Yorks skyline fra en skyskraber

Du fleste drømmer om skyline udsigter, når de tænker på New York. Allerede nu blive det lettere at komme til New York uanset hvor i Danmark, du bor. Du kan nemlig flyve direkte fra Aalborg til New York, og dermed realisere din drøm om at se New Yorks Skyline.

Hvis du vil opleve en fantastisk udsigt over New Yorks skyline, kan du med fordel besøge Rockefeller Center. Her kan du tage elevatoren op til “Top of the Rock”, hvor du vil se en betagende panoramaudsigt over byen. Fra dette høje udsigtspunkt kan du se ikoniske bygninger som Empire State Building, One World Trade Center og Central Park. Det er en spektakulær oplevelse at se byens skyline fra en skyskraber som Rockefeller Center. Du kan derudover også vælge at besøge The Edge, hvis du gerne vil have en 360 graders udsigt over byen.

Slap af i Central Park

Central Park er en stor park midt i byen, hvor du kan nyde naturen og slappe af. Her er nogle tips til at arrangere en picnic i parken:

1. Medbring mad og drikkevarer. Sørg for at medbringe lækker mad og drikke til picnicen. Du kan eventuelt sørge for sandwiches, salater, frugt og snacks. Husk også at medbringe nok vand og eventuelt nogle sodavand eller øl, hvis du ønsker det.

2. Find det perfekte sted. Central Park er stor, så vælg et sted, der passer til dine og drengenes behov. Du kan for eksempel vælge en græsplæne, hvor du kan sprede tæpper ud og slappe af. Hvis du ønsker mere privatliv, kan du også finde et mere afsides område.

3. Sørg for forskellige aktiviteter. Udover at nyde maden og hinandens selskab, kan du også medbringe boldspil, frisbee eller andre udendørs spil, som du kan få tiden til at gå med.