Dette indhold er sponsoreret

Er det din tur til at planlægge mandeaften for dig og vennerne, og vil du gerne imponere lidt ekstra den her gang? Frygt ej. Vi ved præcis, hvad du har brugt for og kommer her med opskriften på, hvordan du forvandler hyblen til din perfekte “man cave”.

Poker er et must

Hvad er mandeaften uden poker? Præcis. Ingenting. Det kan i høj grad betale sig at investere i lidt lækkert poker tilbehør, da det altid er hyggeligt med en omgang poker med vennerne. Sæt dig godt ind i reglerne, spis gerne før I spiller, og husk at snakke pænt og ordentligt til hinanden… også selvom du taber med et brag. Hvis man ikke helt har styr på alle regler og termer såsom for eksempel “blind”, kan man eventuelt downloade et turneringsprogram, som kan hjælpe en og styre spillet. Så er I ellers klar til at gå all in og iføre jer jeres bedste poker face, som I ejer. Et klassisk spil poker går aldrig af mode.

Hvad med et slag pool?

Noget, som heller aldrig går af mode, er et godt, gammeldags slag pool. Har du ikke lige et poolbord stående derhjemme, så køb et poolbord her, og udfordr vennerne i et spil. Hvis ikke pool lige er dig, så hiv brætspillene frem og tæv dem i en omgang Tegn&gæt, Bezzerwizzer eller måske i Partners. Hvis vejret er til det, er kongespil i haven også et hit. Lav eventuelt en hel turnering, husk altid at sætte jer ind i reglerne først, og hav en fed præmie på højkant, så der virkelig er noget at kæmpe for. I kan selvfølgelige også altid ty til den helt klassiske: FIFA.

Uden mad og drikke…

… duer helten ikke. Til den ideelle mandeaften hører naturligvis rigeligt med proviant. Tag et smut til din lokale slagter og køb et par bøffer af høj kvalitet – her skal ikke spares. Få skaffet dig en grill, smæk de saftige bøffer på grillen, og skål i iskold fadøl med vennerne, mens I venter på, at bøfferne steger færdigt. Et sammenskudsgilde kan også være en god idé. Har det været lidt af en hård uge med for mange arbejdsopgaver liggende på skrivebordet, kan man altid ringe til det kære pizzabud og bestille takeaway. Det vigtigste er, at I får jer noget lækkert at spise. Så kan jeres mandeaften ikke slå fejl.