I 2019 er det 30 år siden Rockers by Choice smadrede igennem med det banebrydende album Opråb til det danske folk, og det skal selvfølgelig fejres. Derfor drager de originale fem medlemmer på 30 år jubilæumstour med fem eksklusive koncerter, så du kan godt begynde at finde Kangol-huen, guldkæderne, Adidas skoene og træningstøjet frem fra gemmerne.

KØB BILLETTER TIL ROCKERS BY CHOICE 30 ÅRS JUBILÆUMSTOUR VED AT TRYKKE HER

Historien bag Rockers by Choice

Det hele startede tilbage i 1984, da Per ‘Dee Pee’ Pedersen kommer hjem til Tårnby fra New York. I bagagen har han hårdtpumpede electrobeats, scratch, rap, breakdance og grafitti nok til et seriøst kulturchok for danskerne. Dansk hiphop bliver grundlagt. Hurtigt er brormand Lars ‘Chief 1’ Pedersen med på beatet, og en gruppe samles under ungdomsklubben Sundby Algård på Amager. To år efter Pers pilgrimsrejse er Rockers By Choice født med de fem oprindelige medlemmer: Chief 1 (Lars Pedersen), Dee Pee (Per Pedersen), Master Phoze (Georgios Sagos), MC Pete (Peder Musing) og MC Swan (Øyvind Hagen Traberg).

KØB BILLETTER TIL ROCKERS BY CHOICE 30 ÅRS JUBILÆUMSTOUR VED AT TRYKKE HER

I 2019 er de fem originale medlemmer så sammen igen og friske på at spille live for de trofaste fans. Chief 1 udtaler:

“Vi vil vise gamle og nye fans at vi stadig kan trykke den af og jeg glæder mig for vildt til at shine de gamle tracks op og lave en tour de force rap koncert med fuld smadder og gang i den”.

Det bliver fedt.