Denne artikel er lavet i samarbejde med Billeje.info

Livet på vejene er for mange forbundet med frihed og eksotiske eventyr, og hvor er det bedre at udleve den drøm end i USA. Kilometerne du kan tilbagelægge på de amerikanske veje er næsten uendelige, og hver stat har sin egen specielle natur eller kultur at byde på.

Planlægger du en rejse til USA, og går du med drømmen om selv at køre på de famøse veje? Her får du nogle gode tips til hvordan du får den ultimative oplevelse på den legendariske asfalt.

Forbered dig inden du tager afsted – styr på bilen

Er du personen der synes det kan være en smule afskrækkende at ankomme til et nyt land uden at være forberedt?

Selvom et roadtrip i USA er indbegrebet af frihed og impulsivitet, så kan det være en god idé at tænke på billejen inden du drager mod lufthavnen. Du kan online sætte dig ind i billig billeje i USA, og hvilke udlejningsfirmaer, der har det bedste tilbud. Dette kan spare dig for mange penge og give dig mere tid til oplevelserne, når du først er ankommet.

Et stort kontinent – tænk på vind og vejr

USA er et mægtigt land både hvad angår omdømme og størrelse. Den massive størrelse betyder at der både er forskellige klima- og tidszoner.

Årstiden du vælger at rejse i er derfor afgørende for din videre færd. Nogle klimazoner er næsten tropiske eller subtropiske, og drømmer du om at opleve ikoniske byer som Los Angeles eller San Francisco, så er det Californien du skal til, en stat med mildt vejr og mange solskinsdage.

Er du derimod mere betaget af de centrale stater såsom Colorado og Nebraska, så kan du forvente særdeles koldt vejr med sne og frostgrader. Det afhænger selvfølgelig af årstiden, men vejret kan variere en del fra stat til stat, så sæt dig ind i vejrforholdene inden afgang.