Denne artikel er lavet i samarbejde med Away.

Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det gælder om aldrig at gå ned på udstyret. Et mantra, der især er vigtigt, når du rejser. Og her er Away’s kuffert en genial rejsemakker med et skarpt design af aluminium, snedige løsninger til opbevaring og en indbygget powerbank til at holde dine gadgets kørende med strøm.

Her i artiklen dykker vi dybere ned i rejsekuffertens smarte funktioner, og lad os da lige starte med en video, der giver det fulde overblik. Den får du her:

Et design, der skiller sig ud på den fede måde

En kuffert er ikke bare en kuffert. Og med den her elegante fætter, er du i hvert fald ikke i tvivl om, hvilken kuffert, der er din. Overfladen af blankt aluminium står knivskarpt, og det er meget tydeligt, at det er kvalitet, der kan holde til dine rejser mange år ud i fremtiden.

Det er du faktisk 100% sikker på, for Away giver livstidsgaranti på alle deres produkter, så hvis der skulle ske noget med kufferten, kan du kvit og frit sende den til dem og modtage en ny. Det er da god service, og de har desuden en prøveperiode på 100 dage, hvor du kan se, om kufferten er noget for dig. Hvis du ikke er helt tilfreds, sender du den bare retur og får pengene tilbage. Igen, det er fedt, når producenten er så sikker på kvaliteten, at de giver så gode vilkår.

Nå, tilbage til designet. Der er tale om en carry-on-kuffert, så du må tage den med i kabinen på flyet og slippe for besværlig indcheck og ventetid ved bagagebåndet, men det betyder alligevel ikke, at du mangler plads. Den er nemlig udnyttet til maks med snedige løsninger. Jeg har absolut ingen problemer med at få plads til alt mit habengut selv til en ferie på to uger, og med flere rum inde i kufferten og en pose til snavsetøj, lever den fuldt op til mine forventninger om en fed rejsemakker.

Det er faktisk lige før, jeg får lyst til at rejse for at have en undskyldning for at bruge kufferten.

AWAY's geniale rejsekuffert har indbygget powerbank

Powerbanken er en genistreg

Selvom de fleste lufthavne er blevet gode til at sørge for strømudtag, glipper det alligevel engang imellem med at forsyne batterierne. Her er du helt dækket ind.

Den indbyggede powerbank på 10.000 mAh kan oplade mobilen tre gange, og det er mere end rigeligt til at klare lange fravær fra elnettet. Der er desuden to styks USB-udgange til at oplade to mobiler, tablets ellers andet på samme tid. Her ville det selvfølgelig være fedt med USB-C, men det klares heldigvis nemt med et passende kabel.

Hvad så med sikkerhedskontrollen, tænker du? Her skal du lige huske at tage powerbanken ud af kufferten, og det klares heldigvis nemt ved at trykke ned på den, hvorefter en fjeder udløses og skubber den op. Så lægger du den i bakken, og selv den sureste medarbejder i lufthavnen er glad.

Alle rejsekufferter burde egentlig være forsynet med en indbygget powerbank. Når du så lige smider det fede alu-design oveni hatten, så er Away’s carry-on en sublim rejsemakker med et prisskilt, der er mere end fair.


Se andre seje sager om: