Hvis du har det skidt med blod, smerte og generel tortur, skal du nok ikke bladre billederne herunder igennem. Men hvis du er vild med sådan noget, kan du trygt gå i gang, og det er nok også en god idé at tage et par timer hos en psykolog.

Billederne stammer nemlig fra McKamey Manor i San Diego i Californien i USA, der er det sygeste spøgelseshus i verden, og her kan du helt gratis få lov til at komme ind, hvor der så venter dig en op til 7 timers frygtindgydende oplevelse. Jeps, det er faktisk en forlystelse. Her tager det kyndige personale dig med en tur gennem ting, der normalt foregår i gyserfilm, og du er selv hoverpersonen i forlystelsen, så du får lov til at opleve det på egen krop.

Lyder det alligevel lidt for ekstremt? Ja, det gør det, men der er faktisk en venteliste med 24.000 personer, der står i kø for at prøve det. Adgangskravet er så, at du skal kunne fremvise en lægeerklæring for at bevise, at du er sund og rask, for det er så en ekstrem oplevelse, at kroppen simpelthen kan tage skade.

Du skal desuden underskrive en erklæring på 40 sider, der fratager ejerne af huset ansvaret for dit helbred. Er du stadig frisk? Så kan det måske hjælpe lidt, at de er villige til at betale dig 20.000 dollars – det svarer til 135.000 kr. – hvis du gennemfører hele oplevelsen.


Se andre seje sager om: