Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Foto: Marcus Califano / Mediano

Fodbold er altså ikke det vigtigste her i livet. Nej, gu er det ej, men det er stadig pænt vigtigt.

Og hvis du heller ikke kan få nok af snak om vigtige detaljer på og udenfor grønsværen, så er Podimo klar med guf til rigtige fodboldører. Her kan du nemlig lytte til Medianos kompetente og underholdende podcasts “Allan” og “Diego”, mens der også snart er premiere på “Fodbold var bedre i 90’erne”, der leverer et helbanepres med nostalgiske anekdoter fra fordums fodboldtid.

Ja, der bliver virkelig tryllet på den digitale midtbane.

Her i artiklen kigger vi nærmere på de tre fodboldpodcasts, og så vil vi da lige tippe dig om et fedt tilbud. Lige nu kører Podimo nemlig en kampagne, hvor du får en gratis prøveperiode på 14 dage og samtidig deltager i lodtrækningen om 1 af 10 gavekort på 1.000 kroner til din nye fodboldtrøje.

Det er lækkerier for fodboldfans, og så er det jo bare en ekstra bonus, at Podimo også har tusindvis af lydbøger og et overflødighedshorn af podcasts til enhver smag. Det er jo ikke sikkert, at alle i husstanden er så vilde med fodbold, som du er.

SE MERE HOS PODIMO

Podimo

Fodbold var bedre i 90´erne

“Fodbold var bedre i 90´erne” er proppet med kærlighed fra dengang, hvor mange af os blev ramt af Amors pil – altså ham Amor, der spillede 311 kampe for Barcelona og Cruyffs store hold.

Du hører de gamle venner fra Tipsbladet, Sebastian Stanbury og Thomas Pyndt, i selskab med “dribleren fra Kibæk”, forfatter, journalist og kommentator Karsten Krogh. De elsker fodbold mere end de fleste. Men de elsker endnu mere at fortælle gode historier.

Hvorfor var fodbold bedre i 90erne, spørger du måske? Det var det bare.

SE MERE HOS PODIMO

Podimo

Allan: Dit ugentlige superliga-magasin

Mediano har et ekstremt stærkt hold til at guide dig gennem flere forskellige podcasts, og i “Allan” er værten Troels Bech, der sammen med Jan Michaelsen, Gisle Thorsen og Sebastian Stanbury dissekerer Superligaen med skarpe nyheder, gode historier og Superligaens hemmeligheder.

Du har måske tidligere stiftet bekendtskab med “Allan”, der hidtil er udkommet om mandagen, og nu er det altså lagt sammen med podcasten “Super”, så du får endnu flere af Superligaens hemmeligheder.

SE MERE HOS PODIMO

Podimo

Diego – Dit internationale fodboldmagasin

Hver mandag zoomer Troels Bech, Francis Dickoh, Morten Glinvad og Arnela Muminovic ind på de mest aktuelle emner i international fodbold med Kenneth Hansen som vært.

De samler op på weekendens store kampe og vælger temaer ud: De største fortællinger, de store portrætter og de mest presserende udviklinger i topfodbold. Panelet går tæt på de største ligaer, de mest funklende stjerner og de nye stjerner – både som hold, trænere og spillere.

Det er fascination, perspektiv og historiefortælling, så du altid som lytter bliver klogere samtidig med, at du bliver underholdt.