Det er ikke unormalt, at man får skudt i skoene, at et eller andet sted er hårdt og udfordrende uden egentlig at være det. Dette er bestemt ikke tilfældet med Urban High Roping. Uanset om du er en erfaren herre i højderne og har finpudset dine klatreevner, vil du stadig blive udfordret i dette tårn af en bygning ude på Refshaleøen, der er kendt som det højeste af slagsen i verden.

Om stedet

Urban High Roping ligger ikke mere end 10 minutter fra København centrum, hvilket man dog bestemt ikke kan se, når man nærmer sig stedet. At det er så øde, er bestemt ikke betryggende, hvis man allerede er lidt utryg ved situationen.

Urban High Roping koster 395 kroner pr person, men så har du også 3-4 timers benhård topunderholdning i ca. 50 meters højde. Hvis du ikke lige umiddelbart har pengene til at tage derud, men ikke vil gå glip af en fantastisk dag med drengene, kan du på moneylender tage et sms lån, hvorefter du kort efter og uden meget besvær vil have pengene til alt det sjove.

Stedet er bygget af franske specialister på området, der havde som vision at gøre det til verdens sværeste udfordringsbane af slagsen. Det har de i den grad formået. Urban High Roping byder på hele 28 både fysisk og mentalt meget krævende aktiviteter opdelt i 4 baner, der med eksponentiel hast stiger i sværhedsgrad. Hvis du er i rigtig god form og ikke føler dig udfordret under de første tre baner, kan du være sikker på, at den fjerde i den grad vil udfordre dig. Der er tilmed i de lettere baner forslag til, hvordan du kan udfordre dig yderligere ved for eksempel at prøve at klare dem uden brug af hænder etc.

En uforglemmelig dag med kammeraterne

Urban High Roping er den perfekte aktivitet med kammeraterne. Det er den ultimative test, og derfor en effektiv måde at skille fårene fra bukkene og finde ud af, hvem der skal have håneretten de næste par uger.

For at gøre det endnu mere konkurrenceminded kan i dele jer op to og to, prøve at udfordre hinanden på både tid og udholdenhed. Hvis I efter aktiviteten ikke har fået nok, så er der muligheder for at give jer i kast med andre aktiviteter i form af blandt andet paintball. Hertil er der to virkelig sjove indendørs baner.

Når i er færdige med at te jer som nogle rigtige drengerøve, og formentlig har blå og gule mærker over hele kroppen, kan I, hvis vejret er til det sidde udenfor og nyde et par iskolde øl, inden I skal videre ud og male byen alle regnbuens farver. For det er da klart sådan en aktivitet skal gøres på en weekend.