Det må være fedt at være Nicolas Cage. Hvorfor? Fordi, det er jo for pokker Nicolas Cage, og hvis du endnu ikke har set hans seneste film “The Unbearable Weight of Massive Talent”, så er det bare med at komme i gang. Den er meget meta – på den fede måde.

Nå, men tilbage til sagen.

Nicolas Cage har nemlig ejet sin egen privatø gennem en årrække, og han har hele tiden haft en plan om at gøre den til sit eget private feriested med masser af luksus. Men han fik aldrig rigtigt taget sig sammen til at få det gjort. Du ved, der skulle jo også indspilles masser af fede film.

Derfor har han nu besluttet at give faklen videre, så hvis du er interesseret i at overtage projektet, så har du lige nu chancen.

Øen hedder Leaf Cay, og den ligger i Exuma-distriktet i Bahamas, hvor du får 12 hektar til rådighed med sandstrande og din egen lagune. Men det er så stort set også det, for der er slet ikke bygget noget på øen.

Altså endnu, og dermed kan du sætte dit helt eget præg på omgivelserne.

Nå ja, du skal punge ud med 54 millioner kroner for at købe selve øen, og så skal der jo lige kastes lidt skillingerne efter byggeriet, men der er god basis for at skabe et lækkert sted.

Så kan du jo altid invitere hr. Cage på besøg, når du er færdig.

Nicolas Cage sælger sin privatø


Se andre seje sager om: